IT-folk i høj kurs

Ny 5G mobil til lavpris

(Foto: Xiaomi Poco)

Kinesiske Xiaomi har ambitioner om at blive det tredje-største smartphone mærke på det danske marked efter Apple og Samsung.

For at opnå den position er en af strategierne at oversvømme markedet med et væld af forskellige mobiler, der sælges både som Xiaomi hovedmærket og under datter-navnene Redmi og Poco.

Det kan undertiden være lidt svært at adskille de enkelte mærker, hvilket ikke er underligt. Flere af telefonerne sælges nemlig næsten identiske som både Redmi og Poco.

Sådan er det også tilfældet med den nye Poco M4 Pro 5G, der langt hen ad vejen er den samme som en Redmi Note 11 5G.

Hvis den nye Poco kan sælges til samme pris som sin (nuværende) forgænger – M3 Pro 5G – vil den være en af de billigste 5G telefoner på det danske marked. Poco M3 kan nemlig købes for 1.600 kroner.

Den nye Poco M4 Pro 5G måler 164 gange 76 gange 8,7 mm og vejer 195 gram. (Foto: Xiaomi)

I sammenligning med forgængeren har Poco M4 Pro fået en forbedret 5G chip, en skærm med hurtigere opdatering og et NFC modul til trådløs betaling osv.

Den lave pris afspejles bl.a. i displayet, der er en LCF IFDS type – ikke AMOLED. Størrelsen er 6,6 tommer og grafikken Full HD+ med 2.400 gange 1.080 punkter. Billederne fornys 90 gange i sekunder – 90 Hz.

Der er to kameraer på ryggen med et 50 megapixel hoved-objektiv og en vidvinkel på 8 MP. Selfie-skyderen på fronten rummer en 16 MP sensor.

Batteriet er på pænt store 5.000 mAh, der kan oplades med 33 watt via kabel. En fuld optankning fra 0 til 100 procent klares på 59 minutter. 10 minutter i stikkontakten giver to timers ekstra streaming….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT-folk i høj kurs