Messenger bliver musikalsk

Xiaomi omsider klar med Mi6

I Danmark er det iPhone, Samsung og Huawei, når man taler om udbredte smartphones.

Noget længere nede på salgslisterne finder man Sony, HTC, LG – og nu med OnePlus i kraftig opstigning på listen.

OK – Alcatel ses på tilbud i varehusene, og Lenovo er nu omsider dukket op med både telefoner under eget og under det mere kendte Motorola varemærke.

Så er vi vist også ved at være der – altså med udvalget af smartphones på det danske marked.

Lidt ærgerligt, for der findes snesevis af andre fabrikanter, hvis telefoner næppe kommer længere end til de spalter, hvor de bliver omtalt af skribenter som jeg.

Store Xiaomi er en af dem – og Xiaomi har netop lanceret en nyhed, der ser meget interessant ud. Ikke mindst med hensyn til pris.

Den kinesiske elektronik-gigants nye flagskib Mi6 kommer med en ”ret lille” skærm på 5,15 tommer. Den leverer kun almindelig Full HD kvalitet, men buer på alle sider. Det ser ret elegant ud.

Processoren er Qualcomms nyeste Snapdragon 835, som stort set alle toptelefoner – bortset fra Apple og Huawei – er udstyret med. Hos Xiaomi assisteres den af 6 GB RAM.

Kameraet på bagsiden er dobbelt, men ikke som hos konkurrenterne. I Mi6 er det henholdsvis en vidvinkel og en zoomlinse, der sidder foran 12 megapixel sensorer. Selfie-skyderen på fronten leverer 8 MP.

Batteriet er på 3.350 mAh, og Xiaomi er en af de fabrikanter, der dropper det traditionelle hovedtelefon stik. Vil man have ørebøffer på, skal de enten være trådløse eller have USB-C stik.

Og så var der jo det med prisen: Den begynder ved bare 360 USD for en udgave med 64 GB lager. Det svarer til kun 2.500 kroner.

Har man brug for mere plads, koster Xiaomi Mi6 2.900 kroner med 128 GB. Vil man gerne være lidt eksklusiv, fås telefonen også med en keramisk bagplade til 3.050 kroner.

Men for at vende tilbage til begyndelsen: Sandsynligvis får vi ikke den nye Xiaomi at se på vores breddegrader, selvom den sikkert kunne lave lidt rav i markedet….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Messenger bliver musikalsk