Mario er stadig størst

OnePlus løber med osten

(Illustration: OnePlus)

Gennem årene har OnePlus haft flere partnerskaber med andre varemærker. McLaren sportsvogne og Star Wars film er blot to af dem.

Dertil kommer ”co-branding” med flere computerspil, som vi dog ikke har mærket så meget til på vores breddegrader. De var forbeholdt Kina og andre asiatiske markeder.

I dag ændrer OnePlus på den politik. Det populære smartphone mærke lancerer  en OnePlus Nord 2 x PAC-MAN edition.

Samarbejdet er heldigvis mere end bare et navn eller et ekstra logo printet på 5G telefonen. Denne særlige mobil kommer f.eks i et selvlysende cover og en masse software ombord, der minder om computer-historiens mest berømte ost.

Siden 1980 har Pac.Man tryllebundet flere generationer af gamere. Nu er spillet landet på OnePlus Nord 2 telefon. (Foto: OnePlus)

Den selvlysende effekt er opnået ved at trykke Nord mobilens bagplade med to ekstra film, hvoraf det ene har fosforiserende blæk.

Selve 5G telefonen rummer en MediaTek Dimensity 1200 AI processor, 12 GB RAM og 256 GB lager. OLED skærmen er på 6,4 tommer og 90 Hz opdatering, mens billeder og video tages med tre kameraer. Hoved-objektivet er på 50 megapixel.

OnePlus vil sælge denne særlige PAC-MAN udgave af sin Nord 2 telefon til en pris af 4.099 kroner. Derudover kan man vinde mobilen via en konkurrence på OnePlus to Instagram konti @oneplus_nord og @oneplus_dk….

(Foot: WeChat)

1 kommentar

  • Super fed ide. OnePlus bliver ved med at imponere med deres evne til at udvikle og tænke på nye ting og samarbejder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mario er stadig størst