Kurser lige i øjet

Lyt som en stjerne-bryder

(Foto: Under Armour / JBL)

Hvis du hører til de mennesker, der gerne vil købe gadges, som bliver promoveret af kendisser, kommer her et rigtigt godt bud.

Hollywoods travleste og måske fysisk største mand – Dwayne ”The Rock” Johnson – har fundet tid til at udsende et nyt sæt hovedtelefoner i sin Project Rock kollektion.

Den markedsfører The Rock sammen med det populære amerikanske sportsmærke Under Armour, der har ladet audio-specialisten JBL udvikle og bygge de nye meget sporty hørebøffer.

De nye Under Armour Project Rock Over-Ear hovedtelefoner er designet til at blive brugt af motions-freaks, body buildere og elite-sportsfolk, der går efter produkter, som kan holde til lidt af hvert under træningen. Inklusive naturligvis styrtbølger af sved.

Den nye generation af Rock’ens hovedtelefoner har først og fremmest fået aktiv støjreduktion (ANC), mens spilletiden er udvidet til 45 timer. Med ”Speed Charging kan man hælde ny energi til to timers spilletid ombord på bare fem minutter.

(Foto: Under Armour / JBL)

Ud over navnet har Under Armour bl.a. leveret de udvendige materialer til ørepuder og hovedrem,. De skal give ekstra godt greb for fingrene, være åndbare og tørre hurtigt. Tre vigtige elementer i et hårdt trænings-miljø. Materialerne kan let tages af og på og vaskes i hånden.

JBL har leveret det overordnede design og den elektroniske indmad i hovedtelefonerne. Det drejer sig om en modificeret udgange af JBL ”Charged Sound”, der bl.a. byder på flere filter-trin til at holde ekstern støj og snak borte fra Rock brugeren.

Et af dem er TalkThru, hvor der for en kort stund bliver skruet ned for musikken, så man hurtigt kan tale med sin trænings-makker eller coach, inden tonerne blæser ind.

Købere af hovedtelefonerne modtager et gratis 12-måneders MapMyRun® Premium medlemskab til en værdi af 189 kroner. MapMyRun er en del af Under Armours Fitness-apps, der har over 240 millioner brugere verden over. MapMyRun giver medlemmer muligheden for at tracke, analysere og dele mere end 600 typer træning….

Under Aarmour Project Rock Over-Ear hovedtelefonerne fra JBL koster 2.299 kroner. De kan købes via www.jbl.com og www.ua.com

(Foto: Under Armour / JBL)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kurser lige i øjet