Så er Nokia 8 omsider officiel

Bærbar rocklyd til ude og inde

Det klassiske rock-højttaler mærke JBL boltrer sig i øjeblikket i det bærbare og trådløse. På denne årstid vil det så også sige udendørs streamet musik til fester, terrassen eller en tur på stranden.

Boombox er den hidtil største af JBL’s trådløse bokse. Med en vægt på 5,25 kilo og en længde af 50 centimeter er nok snarere flytbar end decideret bærbar.

Størrelsen sikrer så til gengæld, at man også kan spille højere og få en bedre rocklyd med punch i bassen, end flertallet af små bærbare højttalere kan levere. Indenbords sidder således hele seks enheder – fire aktive plus to passive subwoofere.

Boombox er lidt af en taske at slæbe rundt på med side over fem kilo.

JBL Boombox indeholder et kolossalt stort batteri for en bærbar højttaler. 20.000 mAh kapacitet har det, hvilket sikrer 24 timers musik på en opladning. Dermed får begrebet at feste dagen lang og natten med helt ny aktualitet.

JBL har samtidig sørget for, at Boombox kan fungere som en Power Bank for smartphones og tablets. De kan hente strøm for højttaleren,  mens musikken spiller.

Boombox er vandtæt efter IPX-7 standarden, så et regnskyl eller sprøjt fra svømmepølen eller strandkanten ikke vil skade højttaleren. Med ud at bade skal man nok ikke tage den. Boombox vil synke til bunds med det samme med sine over fem kilo, og dernede har man jo ikke brug for musikken på samme måde som oven vande.

Man kan indstille JBL-nyhedens lydbillede i to trin: Indendørs stillingen giver en dybere bas og en mere nuanceret lyd.  Outdoor leverer til gengæld en kraftigere bas og længere spilletid.

Skal der spilles meget meget højt for mange mennesker kan Boombox forbindes trådløst til 100 andre JBL højttalere ved tryk på en enkelt knap.

JBL Boombox fås kun i sort og komemr til at koste 3.995 kroner på det danske marked….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er Nokia 8 omsider officiel