Nu bliver vindues-viskeren klog

Design din helt egen højttaler

Hvad gør man, hvis man gerne vil markere sin egen smartphone i en bunke af mobiler, der ligger på cafebordet eller bardisken?

Man kan selvfølgelig klæde den i et farverigt cover, som garanteret ikke andre har magen til. Eller man kan få indgraveret sit navn på bagsiden af telefonen, hvad flere forhandlere tilbyder som ekstra ydelse.

På hovedtelefoner, øretelefoner og højttalere er det lidt sværere. De fås jo som regel kun i få kulører, så det kan blive en udfordring at adskille dem fra hinanden.

Den store amerikanske Hi-Fi fabrikant JBL har heldigvis en god idé. JBL har allerede i et stykke tid tilbudt, at man kunne personificere sine hovedtelefoner med navn, autograf eller små grafiske motiver, som fabrikanten trykker på hørebøfferne.

(Foto: JBL)

Nu udvider JBL sin service til også at omfatte firmaets trådløse og bærbare højttalere. Dem kan man ikke kun bestille med sit navnetræk på, men forpladen kan såmænd også udstyres med fotos og tegninger. Effekten er ganske flot og kunne være en skæg gave til fødselsdag, jul eller konfirmation.

Interesserede uploader ganske enkelt deres motiv, når de køber en JBL højttaler online hos fabrikanten. Man skal bare trykke på knappen ”personalize”, hvorefter man vælge font, skriftstørrelse, tekst-farve osv. Personlig-gørelsen tager tre til fem dage ekstra, inden man får sin højttaler med foto af f.eks. hele familien, favorit sangeren eller kæresten på front-grillen.

Kun et begrænset antal af JBL højttalere er egnet til forskønnelsen. Det er modellerne Flip 5, Live 650BTNC, Clip 3 og Go 2. I øjeblikket er tilbuddet åbent for amerikanske kunder….

(Foto: JBL)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver vindues-viskeren klog