Gider vi ikke dansk musik?

Ekstra saft til iPhone 12

(Foto: Apple)

Da Apple lancerede sit MagSafe koncept med ekstra udstyr, der kunne klikkes magnetisk på nye iPhone mobiler, var tilbehørs-fabrikanterne hurtigt oppe på dupperne med passende produkter.

En af dem – Charge Fast – havde en særlig praktisk idé. Nemlig et ekstra batteri, man kunne placere på ryggen af iPhone 12. Særlig elegant så det ikke ud, men hvem har ikke prøvet at løbe tør for energi med sin mobil.

Nu kommer Apple omsider med sin variant af et MagSafe batteri til iPhone 12. Mere elegant at se på end Charge Fasts, men til gengæld meget langsommere i lade-hastighed.

Det nye Apple MagSafe Battery Pack rummer beskedne 1.460 mAh, hvilket er alt for lidt til prisen. Det er ikke engang nok til at fylde halvdelen af et iPhone 12 batteri op.

Tilmed foregår opladningen kun med 5 watt trådløst / magnetisk på farten eller 15 watt, hvis man har batteriet forbundet til en stikkontakt.

(Foto: Apple)

Her kan man finde alternativer på markedet, der i hvert fald er dobbelt eller tre gange så hurtige med den trådløse MagSafe overførsel.

Til gengæld kan de ikke, hvad Apples nye MagSafe Battery Pack tilbyder. Nemlig Reverse Wirless Charging, hvor iPhone 12 kan lade andre enheder op trådløst. Det kunne f.eks. være en Apple Watch eller et sæt AirPods, der er løbet tør.

Android telefoner har haft denne feature i flere år. Huawei var først ude med Reverse Wirless Charging. Sidenhen har har andre fabrikanter som Samsung og Google tilbudt det i nogle af deres smartphones.

Lige nu findes Apples nye MagSafe ekstra batteri kun i den ene størrelse. Måske man kan håbe på, at Apple inden længe har en XL version på vej, der kan fylde hele telefonen op.

Apple tager 849 kroner for det praktiske ekstra-tilbehør….

(Foto: Apple)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gider vi ikke dansk musik?