Hvor købes mon flest smartphones?

Disse mobiler købte vi i juni

(Foto: Daniel Romero / Unsplash)

Man skulle tro, at danskerne ikke køber andre smartphones end iPhones og Galaxies fra Samsung, Når der engang imellem dukker et tredje navn op, er det OnePlus.

Selvfølgelig er det lidt overdrevent, men bestemt ikke forkert. Apple og Samsung sidder på flæsket, hvilket også bliver markeret hos salgstallene for juni hos to af landets største teleselskaber.

Hos 3 sidder Apples telefoner på syv af 10 pladser på månedens topliste. De tre andre pladser har Samsung med Galaxy S21 modellen som højest placerede som junis nummer seks:

  1. Apple iPhone 12
  2. Apple iPhone 12 Pro
  3. Apple iPhone 12 mini
  4. Apple iPhone 12 Pro Max
  5. Apple iPhone SE
  6. Samsung Galaxy S21
  7. Apple iPhone 11
  8. Samsung Galaxy S21 Ultra
  9. Samsung Galaxy S20 FE
  10. Apple iPhone 11 Pro

OnePlus er det eneste tredje mærke, som har kæmpet sig ind på Top-10 listerne for juni hos to store teleselskaber. (Foto: OnePlus)

Hos konkollegerne fra Telia står der også Apple på det meste. Såmænd også på de gamle telefoner, som folk giver i bytte for at købe en ny.

Seks af de ti bedst sælgende smartphones hos Telia i den forløbne måned havde æble-logoet på. Deriblandt de tre mest populære i juni.

Samsung har også tre pladser i Top-10, men OnePlus har som den eneste ”fremmede” smuglet sig ind på en flot femteplads med sin økonomiklasse mobil Nord N100:

  1. Apple iPhone 12
  2. Apple iPhone 12 mini
  3. Apple iPhone 12 Pro
  4. Samsung Galaxy S21
  5. OnePlus Nord N100
  6. Apple iPhone 12 Pro Max
  7. Samsung Galaxy S21 Ultra
  8. Apple iPhone 11
  9. Apple iPhone SE
  10. Samsung Galaxy A52

Telia fører også statistik over, hvilke brugte telefoner der oftest gives i bytte ved købet af en ny. Det sker via Telia Recycle programmet.

Her er toplisten helt domineret af Apple. Næppe fordi folk er specielt utilfredse med deres nuværende iPhone, men fordi der findes så utroligt mange af dem ude hos danskerne:

  1. Apple iPhone 8
  2. Apple iPhone X
  3. Apple iPhone 7
  4. Apple iPhone 11
  5. Apple iPhone XR

 

 

 

1 kommentar

  • Må sige at den mobil jeg har været mest glad for er Huawei P20 pro, men de nye af deres mobiler jo desværre blevet lidt mere bøvlet nu da de røg af google play. Derfor er det også her blevet samsung, som jeg ikke er helt så vild med som Huawei. Hardwaren er ganske enkelt dårligere. Men at Iphone ligger så meget på toppen er svært at forstå. Det er naturligvis altid en smagssag, men skal aldrig retur til apple. Der er bare mere valuta for pengene ved android.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor købes mon flest smartphones?