Lad mobilen op på 10 minutter

Vildt hurtigt med YouSee

(Foto: YpuSee)

Mer vil have mer – og hurtigt vil bare have tingene endnu stærkere.

Sådan er det også i internet forbindelser, hvor langt de fleste vil synes, at 1.000 Mbit bredbånd er rigeligt rapt til i hvert fald private formål.

Til dem, der er umættelige i bredbånd, lancerer YouSee fra i dag en ny 2.500 / 2.500 Mbit fiberlinie. Prisen er 549 kroner om måneden.

Kun 27.000 YouSee abonnenter i de store byer vil i første omgang have adgang til den lynhurtige internet-linie via TDC Net. De vil have garanteret en minimums-hastighed på 2.300 Mbit.

YouSee leverer en ny fiberboks og en Wi-Fi router, der kan håndtere den høje 2.5 gigabit hastighed.

Det er desuden en forudsætning, at der ligger en kablet forbindelse med de medfølgende netværkskabler (eller tilsvarende type af kategori 6 netværkskabel) mellem fiberboks, Wi-Fi router og kundens eget udstyr.

I den forbindelse skal kundens eget udstyr – f.eks. en pc, der tilsluttes Wi-Fi routeren – rummer et netværkskort, støtter 2.5 gigabit.

Du kan tjekke, hvilke hastigheder der er tilgængelige på din adresse, ved at klikke ind på YouSees hjemmeside via dette link….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad mobilen op på 10 minutter