Se 8 iPhone X look-a-likes

YouSee åbner sig i hele EU

Om tre uger kan man både følge danske fodboldlandskampe, næste afsnit af yndlingsserien, lytte til musik og holde sig opdateret på de lokale nyheder – også selvom man slikker sol ved den spanske solkyst eller opholder sig i f.eks. London.

Fra den 1. april åbner TDC og YouSee nemlig for, at man kan tage indholdet af sit tv-pakke og sit abonnement på YouSee Musik med uden for Danmarks grænser. Mere præcist i hele EU og i 30 dage ad gangen.

EU er ved at ophæve de enkelte landes ”geo-blokering”, der forhindrede forbrugere i at se indholdet af deres tv, streaming og musik-tjenester andre steder end i det land, hvor abonnementet er tegnet.

Når man er i udlandet, skal man blot logge på YouSees streaming-service via web eller app på den smartphone, laptop eller tablet, man har med sig på rejsen. Så kan man igen se sin yndlings-sport med danske kommentarer, se Matador hver weekend eller danske nyheder hver dag.

Tilbuddet omfatter også YouSees nye Bland Selv koncept, hvor man vælge de kanaler, man vil se. Således vil man også kunne tage f.eks. HBO Nordic og Viaplay med til de andre EU-lande.

Sidste år indførte YouSee roaming i EU som del af sine mobilpakker. Alle mobilkunder, der ikke aktivt har fravalgt et roaming-abonnement, har derfor op til 15 GB data tilgængeligt pr, måned i EU.

Den kapacitet får YouSees kunder dog hurtigt brugt op, hvis de sidder og ser danske tv-kanaler, streamer video og lytter til musik dagen lang, mens de er på rejse i andre europæiske lande.

En times streamet musik æder f.eks. 60 MB data, mens en times tv let nupper 600 MB.

Derfor vil det være en meget god idé at se sig om efter hoteller, barer og andre områder med gratis trådløst Wi-Fi, når man vil gøre brug af YouSees abonnementer i udlandet. Så går det ikke ud over roaming begrænsningerne i sin mobilpakke.

Her er, hvad man skal gøre for at nyde dansk tv, sport og musik i hele EU:

  • Kunder hos YouSee kan fra 1. april streame deres tv-pakke via tv.yousee.dk eller direkte i YouSee TV & Film-appen.
  • Man kan også lytte til musik via YouSee Musik-appen – både i og uden for EU. Musiktjenesten er nemlig tilgængelig i hele verden.
  • Man kan tage sin tv-pakke og musik med sig i op til 30 dage ad gangen. Herefter skal man bruge en enhed i Danmark, før man kan se tv, film og serier via YouSee i EU igen.
  • Som udgangspunkt kan man se alt ude i EU, som man kan se hjemme på tv-skærmen i ens stue. Dog kræves ekstra betaling, hvis man vil have adgang til TV2’s programmer.
  • Alle nyere mobilkunder hos YouSee har YouSee Musik med i abonnementet, og alle tv-kunder har adgang til hele deres tv-pakke plus mange timers ”on demand” underholdning via tv.yousee.dk og app’en ’YouSee TV & Film.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se 8 iPhone X look-a-likes