Er du i form til OL?

Disse websider besøger vi mest

(Foto: Gerd Altmann / Pixabay)

I har nok nogenlunde styr på, hvilke hjemmesider på internet I  besøger oftest. For de fleste af os er det de samme 10 hver eneste dag.

Hvis I blev spurgt om den mest besøgte webside overhovedet, ville mange sikkert straks spørge hos Google. Behøver I ikke – for Google er nemlig den klart besøgte af alle.

Næsten 91 milliarder gange klikkede folk på Google alene i maj, viser en ny analyse fra SimilarWeb. Det svarer næsten til, at hvert menneske på jord hat ”googlet” hver anden dag.

Google har faktisk også andenpladsen i verden. Den næstmest besøgte hjemmeside er nemlig YouTube, der ejes af Google – eller rettere Googles holding-selskab Alphabet.

Ifølge SimilarWeb var verdens 12 mest besøgte hjemmesider i maj præget af Google, Facebook og Porno.

Selvom de fleste mennesker nok ikke vil indrømme det offentligt, kigger de ofte forbi frække sider på nettet.

Xvideos.com ligger på en global 10. plads og Xnxx.com på plads 12. Tilsammen blev de besøgt næsten seks milliarder gange i den forløbne måned.

Facebooks dominans kommer selvfølgelig af, at gruppen ejer verdens tre største sociale medier. Facebook selv havde næsten 22,4 milliarder besøg i maj. Instagram havde 6,2 og WhatsApp 2,87 millliard.

Interessant er også at se, at den kinesiske søgemaskine Baidu.com lander på en global syvende plads. Lige foran den russiske ditto – Yandex.ru….

(Infografik: www.statista.com)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du i form til OL?