Det kræver Windows 11 af pc’en

Er du i form til OL?

(Foto: Sega)

OL i Tokyo åbner om ganske kort tid, men bliver bestemt ikke den fest, som verdens største sports-arrangement plejer at være.

For det første er OL allerede et år forsinket på grund af Corona og interessen noget kølnet ned ude i verden.

For det andet er Japan stadig halvt lukket på grund af Corona, så det kun er lokale japanske tilskuere – og ikke sportsfans fra hele kloden – der sidder på tilskuerpladserne

Godt, at man så kan sidde hjemme foran tv og følge med. Eller endnu bedre: Man kan selv deltage virtuelt i løjerne via sin pc, tablet og smartphone.

I samarbejde med den internationale olympiske komité (IOC) har den japanske spilgigant Sega nemlig lanceret ”Tokyo 2020 Olympic Games – The Official Video Game.

(Foto: Sega)

Spillet indeholder 19 forskellige olympiske sportsarter, som man kan prøve sig selv i. På egen hånd, mod vennerne via internet – eller i direkte sammenligning med de rigtige rekordholdere i disciplinerne.

Man kan deltage i det virtuelle OL som hvem som helst. Man kan vælge mellem 50 forskellige kostumer og karakterer og på den måde optræde i 100 meter løb i astronaut kostumer, i stangspring som tegneserie figuren Sonic the Hedgehog eller cykle om kap med Tokyo olympiadens maskot Miraitowa.

For at gøre spillet mere livagtigt og føle deltagelsen som en ægte konkurrence har Sega indbygget en online mode, hvor op til otte virtuelle atleter kan kæmpe mod andre.

Alternativt kan man samle sit eget hold i sportsgrene som f.eks. basketball, rugby og fodbold. Det hele foregår naturligvis i kulisser, der er tro kopier af stadions og sportshaller i Tokyo.

”Tokyo 2020 Olympic Games – The Official Video Game” kører på flere forskellige platformer som Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia og på pc’er via Steam. Spillet koster 249 kroner hos Coolshop….

(Foto: Sega)

(Foto: Sega)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kræver Windows 11 af pc’en