Bedre vejr på Twitter

B&O bliver mere sporty

( Foto: Bang & Olufsen)

Som ethvert modemærke i tøj har den danske audio- og tv-specialist Bang & Olufsen også sin egen sports-kollektion.

Den kommer på gaden i dag med sine første to produkter, der er B&O’s velkendte Beosound A1 højttaler og Beoplay E8 øretelefoner i en ny frisk og sommer-agtig kulør.

De to produkter er særligt velegnede til træning og motion eller bare at have med på farten, når man vil ud i naturen eller på ferie.

Den tydeligste forskel til de normale udgaver af den lille bærbare højttaler og de trådløse øretelefoner er den nye kulør.

( Foto: Bang & Olufsen)

Beosound A1 er B&O’s lille skålformede Bluetooth højttaler, der udstråler musikken i 360 grader. Den er vand- og støvtæt efter IP67 normen og kan spille i op til 18 timer på en batteri-opladning.

Beoplay E8 Sport er specielt beregnet til motion og fitness. De trådløse øretelefoner sidder solidt i ørerne og er vandtætte efter IP57. Det betyder, at de sagtens kan klare både regnvejr og sved.

E8 Sport kan køre i syv timer på en batteri opladning og 30, hvis man husker at lægge øretelefonerne i det medfølgende bære-etui, når man ikke har den siddende i ørerne.

Beosound A1 (af anden generation) og Beoplay E8 Sport i den nye farvbe anthracite oxygene kan købes fra i dag. De koster henholdsvis 2.000 og 2.750 kroner….

Beoplay E8 Sport. ( Foto: Bang & Olufsen)

Beosound A1 Sport ( Foto: Bang & Olufsen)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre vejr på Twitter