Dette fly er den nye BMW

B&O hopper på cyklen

(Foto: Bang & Olufsen)

Man skulle næsten tro, at topcheferne hos Bang & Olufsen har fået et medlemskab til en fitness klub i julegave.

Det ellers ret ærværdige og stilrene danske audio/video klenodie i Struer er nemlig i den grad hoppet på en sportslig linie.

Først hoppede B&O i løbesko, da man gik i samarbejde med schweiziske Cloudboom. Resultatet var specielle udgaver af de trådløse Beoplay E8 Sport øretelefoner, der passede til Cloudbooms fodtøj til marathon løbere og ironman deltagere.

Nu gentager Bang & Olufsen succes’en, men denne gang på cykel. Partner er det britiske tøjmærke Rapha, der af mange betragtes som det bedste, man kan klæde sig i, når man er seriøs cykel-entusiast.

(Foto: Bang & Olufsen)

Igen er det Beoplay E8 Sport, der står i centrum. En Limited Edition udgave af de danske øretelefoner er blevet pyntet med Raphas pinke signatur farve og indgår nu i Raphas indendørs kollektion.

Her indgår musik som en vigtig medspiller, når det gælder om at få mest muligt ud af sin træning og opbygning af topformen.

E8 øretelefonerne er ikke kun designet til høj lydkvalitet. De bliver også siddende i øret under sports-udøvelse. Det er ikke en selvfølge ved de fleste trådløse øretelefoner på markedet.

E8 Sport har to mikrofoner i hver side, der arbejder sammen med et elektronisk kredsløb til passiv støjreduktion.

(Foto: Bang & Olufsen)

Typisk B&O er Beoplay E8 fremstillet i anodiseret aluminium. De er sorte i grundfarven og har fået lidt pink til at live op.

En lille cool detalje har også sneget sig ind: Når øretelefonerne parrer sig med ens smartphone, hører man en klokkelyd, der er den samme, som får tilskuerne til at heppe, når et cykelløb startes.

Rapha sælger E8 som del af sin kampagne for indendørs træning, men B&O øretelefonerne kan sagtens tåle udendørs aktiviteter. Med en IP57 certificering er de vand- og støvtætte.

Batteri-levetiden er syv timer på en opladning. Lægger man øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug, kan spilletiden udvides til 30 timer.

De specielle øretelefoner kan købes fra den 16. november til en pris af 2.750 kroner. De fås på www.bang-olufsen.com, www.rapha.cc , i udvalgte B&O butikker og i Rapha Clubhouses. Et af dem ligger nær Strøget i København….

(Foto: Bang & Olufsen)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette fly er den nye BMW