OnePlus lancerer 5G til lavpris

Så lille kan en oplader blive

(Foto: Anker)

I en tid, hvor flere og flere fabrikanter undlader at lægge oplader-blokke og øretelefoner gratis med ved købet af en ny mobiltelefon – de vil jo spare på omkostningerne – er det blevet ret så relevant at kigge sig om efter alternativer.

Medmindre man selvfølgelig har en skuffefuld af ældre opladere, man kan bruge til sin ny-indkøbte smartphone.

Amerikanske Anker bryder nu for alvor med myten om, at opladere er tunge og klodsede og i hvert fald ikke kan ligge godt i en jeans lomme. De vil bule synligt ud.

Ikke sådan med Ankers nye familie af Nano II opladere. De er formentlig verdens mindste og mest elegante – og de kan købes på markedet.

(Foto: Anker)

I USA er Anker bedst kendt for at fremstille kabler, sound bars og sikkerheds-kameraer. Anker har dog også pæn succes med sine små Nano opladere, der blev lanceret sidste år. De bygger på gallium-nitrit (GaN), som skal være mere effektivt end almindelige ”chargere.”

Ankers nye GaN Nano II opladere findes i tre størrelser, hvor den største snildt kan oplade en MacBook Pro eller andre tilsvarende laptops.

Det sker med hastigheder op til 65 watt – den originale Apple oplader er på 61 watt. Mere opsigtsvækkende er, at Ankers klods er under halvt så stor i fysisk størrelse. 58 procent mindre for at være præcis.

Mellem-modellen på 45 watt har et klapbart stik, så opladeren kommer til at fylde næsten ingenting i en lomme eller taske.

Opladeren er 34 procent mindre end sidste års model. Med sine 45 watt kan den sagtens håndtere mindre laptops eller store tablets og smartphones. Vel at mærke med hurtig opladning af batteriet.

Benjamin i serien er 30 watt opladeren. Den er så lille, at man snarere tænker på rafling end på at sende ny energi til sin elektroniske gadget.

Den klejne størrelse betyder samtidig, at man aldrig vil få problemer med at finde plads til sine opladere i en strømskinne.

30 watt terningen er f.eks. 59 procent mindre end Apples originale iPhone oplader på fem watt og tre gange hurtigere.

Dertil kommer, at de lille Anker oplader støtter Samsungs Super Fast Charging teknologi og kan klare f.eks. mindre iPads, en Nintendo Switch konsol eller sågar en MacBook Air laptop.

De nye anden generations GaN opladere kan i øjeblikket forudbestilles via nettet til priser på 30, 36 og 40 dollars stykket. Det svarer til mellem 180 og 250 danske kroner….

De nye Anker Nano II opladere kommer også med europæiske stil. På billederne er de vist med amerikanske. (Foto: Anker)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus lancerer 5G til lavpris