Coolness lige til at bære

Post-it kopi får egen printer

(Foto: Amazon)

Alle kender de små farvede papir-lapper med lim bagpå, så de kan sættes op alle vegne, På køleskabe, pc-skærme osv. Overalt, hvor man har brug for at huske ting.

Post-it er den officielle betegnelse for papir-stykkerne, fordi patentet på dem  ejer den amerikanske industri-gigant 3M.

”Smart Sticky Notes” kalder amerikanerne fænomenet, der er blevet kopieret så mange gange, at stort set alle husholdninger bruger de små selvklæbende lapper.

Derfor er det vel helt oplagt, at Amazon er på vej med en lille handy printer, der kan udskrive papir-stykkerne – inklusive en stribe lim på bagsiden.

Den nye printer kan ikke kun udskrive, hvad man indtaster af beskeder eller brugernavne og passwords på sin smartphone, pc eller tablet.

Rigtig smart er det, at man kan diktere teksten via Amazons digitale Alexa assistent: Det kunne f.eks. være ”husk at købe mælk”, ”græsset skal slås” eller ”din chef har ringet. Hanns nummer er cxxxx.”

(Foto: Amazon)

For den sags skyld kan man også instruere Amazons Smart Sticky Note Printer i at udskrive hele indkøbslister eller en sudoku opgave.

Da vi arbejder i et Amazon univers, kræver printeren, at den får sine indtalte beskeder fra en Echo højttaler eller en Amazon kompatibel enhed. Google Assistant eller Apple Siri dur ikke.

Skriver man på smartphone, laptop eller tablet, kan man sende beskeden til printeren via Bluetooth, Wi-Fi og internet.

Amazon vil selvfølgelig sælge passende ruller med special-etiketter til printeren. Via apps kan man bruge forskellige præ-designede skabeloner, man gerne vil have udskrevet på selvklæbende papir-lapper.

Amazon præsenterede sin smarte lille printer som et forslag på sin Amazon Day 1 Editions online platform. Kun ideer, der får et stort antal forudbestillinger, bliver sat i produktion.

Forståelig nok bestilte tusinder af mennesker den nye printer. Nu venter vi så på, at Amazon fortæller, hvornår den kan købes.

Den endelige pris mangler Amazon også at afsløre. I perioden med forud-bestillinger kostede den 115 dollars eller ca. 730 kroner….

(Foto: Amazon)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coolness lige til at bære