Facebook Lite passerer 1 mia. på Android

Det plads-besparende juletræ

I den forløbne weekend gik kapløbet om det flotteste – og gerne billige – juletræ for alvor gået i gang.

På gadehjørner og åbne pladser i byerne faldbyder sælgere årets høst af grønne nåletræer, og her uden for mine egne vinduer kunne jeg flere gange søndag se og høre et gammelt damp-lokomotiv med antikke vogne køre juleglade familier til de nordsjællandske skove på juletræs-jagt.

Når så træet kommer hjem i stuen, begynder den evige diskussion. Fylder grantræet ikke for meget. Der er jo knap nok plads til andre møbler i lokalet – og slet ikke når alle gavepakkerne anbringes under nederste grene.

Treetopias kunstige juletræer fås i forskellige højder og både som slanke og i “full body”. Alle har julelysene integreret.

Den amerikanske sælger af juletræer – Treetopia – mener derfor at have opfundet den optimale løsning i år. Man stiller ganske enkelt juletræet på højkant og sparer på den måde masser af gulvplads.

Treetopias ”Knocked Upside Down Christmas Tree” er 2,10 meter højt og drysser slet ikke. Det er nemlig fremstillet af 100 procent klassisk PVC. Det leveres desuden komplet med et bånd af LED-lamper, der skal give et varmt og naturligt lys i stuen – uden brandfaren fra levende stearinlys i træet.

Jeg fandt Treetopias skægge juletræ til salg på Amazon. Her koster det fra 220 USD eller ca. 1.450 kroner….

Hvis man er træt af det klassisk grønne juletræ, har Treetopia træer i alle mulige andre farver på lager. Nogle er sågar flerfarvede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook Lite passerer 1 mia. på Android