Hvem har flest ideer?

Coolness lige til at bære

(Foto: Coolio)

Her i skrivende stund har temperaturen sneget sig op på 12 grader på min terrasse.

Måske lige koldt nok til at sidde udendørs og tampe i tastaturet på min laptop, men alligevel lunt nok til at indsnuse forårsduften og høre fuglene pippe vellystent omkring en.

Når man samtidig læser den danske regerings forsigtige åbning for rejser og picnic med flere personer i parker, på stranden og på skovture, går der jo ligefrem sol og sommer i gemyttet.

Altså skal vi kontrollere, om vi nu har alt udstyret og gearet parat og i topform. Cykel, madkasser, trådløse højttalere, rene badehåndklæder, nye poloshirts og korte bukser.

(Foto: Coolio)

Og hvad så med mad- og drikkevarer? Skal de være lige så kedeligt halvlune som alle de andre år? Eller vil vi sørge for, at de kan holde sig kolde i timevis?

Normalt ville det kræve en kasseformet køletaske, der hverken er elegant at se på eller komfortabel sat bære rundt med.

Coolio ser ud til at være et smart og praktisk bud på opgaven. Nyheden ligner en stor indkøbspose, men er godt isoleret og kan holde op til 20 liter iskoldt i fem timer. Selv i tropiske udendørs temperature.

Coolio vejer kun 650 gram uden indhold og kan nemt bæres rundt takket være sin lange skulderrem. Indendørs er der plads til f.eks. 10 øldåser eller tre hele flasker vin plus glas.

(Foto: Coolio)

Coolio er samtidig indrettet med separate lommer, så man kan lægge isterninger separat fra snacks og sandwiches.

Endelig er Coolio fremstillet af lutter genbrugs-materialer og kan rengøres både ude og inde med en fugtig klud.

Coolio er opfundet midt i Corona pandemien af den unge amerikanske mor Audrey, der måtte holde sine weekender og ferier i eget land med sin lille familie.

Det skete med den sædvanlige oppakning med en køleboks, der var både tung og klodset at slæbe rundt på- Der måtte da findes mere elegante måder at holde ting kolde på.

(Foto: Coolio)

Åbenbart ikke. Da Audrey, der er advokat til dagligt, søgte både på internet og i kataloger, fandt hun ingenting. Jo masser af firkantede bokse, der hverken var bløde eller kunne klappes sammen, når de var tømt.

Derfor måtte hun opfinde Coolio selv, og den idé forsøger hun nu via sit lille firma Everyday Makai at samle finansiering til via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Det ser ud til at gå godt, så fabrikationen er gået i gang, og de første køletasker kan leveres til brugerne fra august.

Interesserede kan fortsat forudbestille et eksemplar til en favørpris på 75 dollars eller 465 kroner. Det er 30 procent under den senere gadepris….

(Foto: Coolio)

(Foto: Coolio)

(Foto: Coolio)

(Foto: Coolio)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har flest ideer?