Top-politikere og Twitter

5G til under 2.000

(Foto: Motorola)

Der findes ganske mange smartphones i økonomi-klassen under 2.000 kroner. Man kan også vælge et voksende udvalg af 5G telefoner. Men der er altså kun én, som koster under de magiske to tusindkrone sedler.

Den hedder Motorola Moto g50 og lander i danske butikker fra den 15. april. Prisen bliver 1.899 kroner.

Det er “majet” billigt for en 5G mobil, selvom Motorola naturligvis har måttet skære ned hist og her for at holde prisen nede.

Det mest tydelige er på skærmen, der kun viser billeder i HD+ kvalitet. Det vil sige med 1.600 gange 720 punkter.

Tre kameraer vil være ok for de fleste. Super vidvinkler. HDR og optisk billedstabilisering skal man dog lede efter til en pris af 1.899 kroner. (Foto: Motorola)

 

Lyder måske ikke så imponerende i sammenligning med dyrere telefoner – med eller uden 5G. Men Moto g50’erens display er pænt hurtigt med sine 90 Hz opdatering.

Det kunne tyde på, at nyheden er fin til computerspil. I hvert fald i teorien. Måske er det ikke skærmen, der sætter grænserne her. Snarere den lidt svagbrystede processor.

Det er mellemklasse motoren Snapdragon 480, der er Qualcomms billigste døråbner til 5G fremtiden i mobiler.

4 GB RAM er også lidt i underkanten til krævende games. Men igen. Kig på prisen. Den er ikke 6.000 kroner eller mere. Kun en tredjedel.

Selfie kameraet på Moto g50 er på 16 megapixel. (Foto: Motorola)

Skærmen er i øvrigt på 6,5 tommer, der ser ud til at blive standarden for lidt ”små” mobiler her i år. 6,7 tommer er til de voksne.

5.000 mAh er også flot for et batteri. Det skulle sikre ganske mange timers spilletid på en opladning. Motorola siger selv to hele dage.

Kameraer er der tre af på ryggen af Moto g50: Hoved-objektivet er på 48 megapixel, men uden HDR og optisk billed-stabilisering (OIS). Det er der ikke penge til helt hernede på pris-skalaen. De to andre linser er en 5 MP makro til nær-optagelser og en 2 MP dybde-sensor,

Men igen – prisen er det mest attraktive ved Motorola g50. Lige i øjeblikket kan du ikke komme med på 5G vognen til færre kroner.

Se i øvrigt også Leifshows’ omtale af den større og dyrere Moto g100 her….

 

5G processor og en hurtig 6,5 tommers skærm på 90 Hz er ikke hverdags-kost i prislaget under de 2.000 kroner. (Foto: Motorola)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top-politikere og Twitter