Instagram er en sladrehank

Når musik bliver livsstil

(Foto: JBL)

JBL’s Charge er blandt de længst overlevende Bluetooth højttalere på grund af sin glimragende lyd i en smart indpakning.

Femte generation Charge er nu på gaden.

Den ligner sig selv, men har fået en del vigtige forbedringer indendørs. I det ydre bemærker man primært et større JBL-logo, flere nye farver og kanter af solidt silikone.

Charge 5 har fået separat diskant tweeter og to passive dybtone paneler, der forstærker de dybe toner, som den lille fuldtone-enhed i højttaleren svært kan aflevere selv.

Kan den stadig ikke spille højt nok, kan man koble flere Charge 5 eller andre JBL højttalere trådløst sammen via en ”Party Boost” feature.

Den nye Charge 5 er vand- og støvtæt. (Foto: JBL)

Ligesom sin forgænger er Charge 5 vand- og støvtæt. I dette tilfælde efter IP67 specifikationerne.

Det betyder, at man roligt kan tage musikken med ud i regnvejr eller lade højttaleren stå i vandkanten med risiko for stænk og plask. Tage Charge 5 med ud i og under vand skal man dog ikke.

Charge 5 rummer et pænt stort batteri, der holder musikken kørende i 20 timer. Batteriet kan samtidig fungere som powerbank, så man kan fylde sin mobiltelefon eller smartwatch op med ny energi direkte fra den bærbare højttaler.

JBL Charge 5 kan købes i Danmark nu til en typisk pris på 1.400 kroner. Den cylinder-formede og velpolstrede højttaler fås i farverne sort, blå, grå, rød, blågrøn og camouflage….

(Foto: JBL)

(Foto: JBL)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram er en sladrehank