Her er OnePlus Watch

Massage mellem spil

(Foto: OSIM)

Hører du også til dem, der sidder i timevis foran pc-skærmen hver dag. Enten med professionelle opgaver, chat med venner og familie eller med koncentrationen vendt mod udfordringerne i et avanceret computerspil?

Hvis du hører til den sidstnævnte kategori med e-sport interesse, bør du straks læse videre i denne artikel.

Den handler nemlig om markedets formentlig mest komfortable gamer-stol. Komplet med indbygget massage til spillerens trætte og overspændte legeme.

Massage-sæder hører man fra tid til anden om, når talen falder på luksusbiler. Her hjælper så elmotorer og vibratorer med at holde chaufføren afslappet under kørslen.

Men selvfølgelig. Computerspil, videofilm og andet, der foregår på pc-skærmen, kan selvfølgelig være lige så stressende som flere timer på en motorvej fyldt med tåbelige andre bilister.

Predator x er det første gamer-produkt fra Singapore-baserede OSIM, der ellers normalt er specialist i massage-stole og -sæder.

Ideen synes oplagt, og der er uden tvivl en købergruppe blandt det stigende antal mennesker, der kaster sig ud i e-sport og computerspil.

En sportsgren, der har fået mange nye udøvere her under Corona krisen, hvor folk er blevet tvunget til at sidde derhjemme foran skærmen i stedet for at gå til traditionel sport eller møde vennerne rent fysisk.

(Foto: OSIM)

OSIM er gået i alliance med den kendte pc-fabrikant Acer. Herfra kommer knowhow om gamer-industrien og de ergonomiske behov hos e-sport folket. OSIM leverer så massage-paneler og viden om, hvordan elektriske vibrationer kan lette smerter i ryggen, skuldrene og armene.

OSIM anbefaler, at man benytter sig af massage-funktionen i pauser mellem computer-spillene. Mens action foregår på skærmen, kan de færreste slappe af i stolen. De hopper og danser foran skærmen.

Den nye og super-komfortable gamerstol tilbyder tre forskellige massage-programmer, som man enten kan vælge via fysiske knapper eller via en medfølgende app til mobil og pc.

OSIM har så indbygget sin patenterede V-Hand teknologi i stolen. Den skal bedre end noget andet kunne emulere hænderne på en dygtig massør.

V-Hand udstyrer gamer-sædet med 360 graders massage-ruller, der kører frem og tilbage på brugerens ryg og skuldre, mens han eller hun sidder i stolen. Andre ruller er anbragt på armhvilerne.

En anden verdens-nyhed hos OSIM er en elektrisk lænde-støtte. Den bevæger sig lydløst langs og på tværs af spillerens nedre ryg og rumpette. Igen med det formål at afstresse en anspændt krop og lindre ømhed og smerte.

Den nye Predator x OSIM Gaming Massage Chair skal koste 799 amerikanske dollars eller ca. 5.200 danske kroner.

Om den dukker op i danske butikker, vides ikke. Måske det sker via Acers etablerede forhandler-net. Indtil da kan massage-stolen for gamere i hvert fald bestilles online….

(Foto: OSIM)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er OnePlus Watch