TikTok til grupper

Øreringe med musik i

(Foto: Nova)

Hvis du hører til dem, der symes, det ser grimt ud at have en plastik-tåre hængende ud af øret, når du hører musik – som med Apples Airpods – kunne Nova H1 måske være en mulighed.

Nova er nemlig pæne øreringe med en perle i, der samtidig fungerer som trådløse øretelefoner. Man kan bare ikke se dem.

Nova H1 Audio Earrings er fremstillet af sølv eller guldbelagt. De er nikkel-frie og fås i to versioner: Som en øre-klips eller med en stift til dem, der har hul i øret.

Lydkvaliteten i Nova skal være lige så fin som i andre gode øretelefoner, og de tilbudte funktioner er stort set de samme.

(Foto: Nova)

 

Via Bluetooth kan øreringene streame musik. De kan bruges som håndfri telefon via de to indbyggede mikrofoner, og man kan vælge mellem at bruge flere digitale personlige assistenter.

Hver Nova H1 ørering vejer ca. syv gram og indeholder et batteri, der sikrer tre timers spilletid på en opladning. Lægger man øreringene i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug, øges spilletiden til 20 timer.

Nova søger i øjeblikket med stor succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et sæt med 37 procent rabat i forhold til den senere gadepris. Nu koster de musikalske øreringe fra  329 euro eller ca, 2.450 kroner….

(Foto: Nova)

(Foto: Nova)

(Foto: Nova)

 

 

https://www.kickstarter.com/projects/nova-audioearrings/audio-earrings-earphones-made-earrings?ref=nav_search&result=project&term=nova%20h1

https://www.geeky-gadgets.com/audio-earrings-17-03-2021/

 

https://www.kickstarter.com/projects/nova-audioearrings/audio-earrings-earphones-made-earrings?utm_source=www.geeky-gadgets.com&utm_medium=kickbooster&utm_content=link&utm_campaign=cadb52ef

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TikTok til grupper