Også Huawei telefoner i fremtiden

IKEA hopper i gaming

(Foto: IKEA)

IKEA har altid været mester i at vejre trends og tendenser i samfundet. Og lykkedes det ikke engang imellem, er IKEA lige så dygtig til at selv af skabe mode og overbevise forbrugerne om, at de skal købe de nye produkter.

Den globale gamer-trend har IKEA ikke været med til at skabe, men svenskerne vil altså gerne have sin part af det hastigt stigende marked hos computer-spillerne.

Der er jo immervæk 3,5 milliarder af dem. De får vel alle brug for at sidde ordentligt, have praktiske hjælpemidler omkring sig osv, når de tilbringer mange timer om dagen foran skærmen,.

IKEA har derfor lanceret en hel familie af produkter til gamer-folket. 30 styks for at være præcis. Kineserne kan købe dem som de første. Europa og Danmark kommer først til oktober.

Meget klogt har IKEA allieret sig med den kinesiske pc-fabrikant Asus i udviklingen af sit nye gamer-gear. UPPSPEL hedder resultatet.

(Foto: IKEA)

Ikke at IKEA ikke selv kan finde ud af at designe ergonomiske og komfortable møbler. Tværtimod.

Men ASUS’ spildivision ROG – Republic Of Gamers – har bare et godt ry blandt computer-spillere verden over.

ROG kan derfor åbne døre til gamerne, hvor mange slet ikke tænker i møbler. Kun i computere, store skærme og hurtige internet linier.

IKEA’s nye UPPSPEL familie omfatter stole, borde, pc-standere med hjul, hovedtelefon holdere, musemåtter og meget mere.

Priserne ser også meget IKEA-agtige ud. Direkte oversat fra kinesiske yuan kan man købe UPPSPEL gear fra 50 til 4.000 kroner. Dyrest er et avanceret gaming skrivebord….

Fine små detaljer på skrivebordet, der kan hæves og sænkes elektrisk. (Foto: IKEA)

Hvad der godt kunne ligne en brændeovn, er i virkeligheden er stærk gamer-pc på IKEA hjul oog med en IKEA termokande på toppen. (Foto: IKEA)

(Foto: IKEA)

(Foto: IKEA)

IKEA vil lancere et bredt program af møbler og gadges, der er skræddersyet til gamere. (FOTO: IKEA)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Også Huawei telefoner i fremtiden