Her er de 10 stærkeste smartphones

Pak iPhone ind i natur

(Foto: Kurq)

Ekstra covers til mobiltelefoner er som regel lavet af plastik og/eller andre kunststoffer. De kan se flotte ud og være praktiske i hverdagen, men særligt miljørigtige er de ikke.

Det er til gengæld de nye iPhone covers fra hollandske Kurq. De er nemlig fremstillet af natur-kork og har partikler fra genbrugs-plastik iblandet for at gøre coverne ekstra holdbare.

Med en tykkelse på 1,7 mm er Kurq coverne lidt klodsede at se på, men til gengæld vil det være meget tydeligt, at ens iPhone er gjort mere klima-rigtig. Noget, der sikkert passer fint sammen med Apples forsøg på at få et grønnere image.

Kurq oplyser, at kork-coverne beskytter effektivt mod både stød, bump og fald. Desuden er overfladen vand-afvisende, antistatisk og allergi-venlig.

(Foto: Kurq)

Kurq coverne fås til de fleste Apple telefoner – fra den første iPhone SE og iPhone 6 til den nyeste iPhone 12 Pro Max.

Coverne skal desuden arbejde problemfrit med den magnetiske opladning MagSafe på iPhone 12 telefonerne. Det samme gælder for trådløs opladning med Qi.

Kurq forsøger i øjeblikket at skaffe kapital til en storproduktion af sine miljørigtige covers. Det sker gennem Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar med 20 procent intro-rabat for 20 dollars eller 149 danske kroner….

(Foto: Kurq)

(Foto: Kurq)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de 10 stærkeste smartphones