Sol over remoten

Når din seng skal være rigtig cool

(Foto: LG)

Det kunne se ud, som om LG havde kigget inden for i et dansk soveværelse på en grå, fugtig og kedelig januar morgen.

Det nyeste påfund fra den store sydkoreanske elektronik fabrikant er nemlig et tv, der sørger for at lade os blive under dynerne hele dagen.

Kun en tur til køleskabet eller toilettet kan få os ud af sengen, når man først har fået installeret LG’s nye gennemsigtige OLED tv-skærm i fodenden.

Det nye tv er motorstyret. Når sengen står tom, er skærmen delvist sænket ned i den ene ende. Er der folk på eller under dynerne, kører displayet op og fungerer som et tv i sengens fulde bredde.

Hvis man ikke lige ve’ det, kan man ikke se det. Denne seng har en motordrevet tv-skærm gemt i fodenden. (Foto: LG)

Det smarte med LG’s nye OLED skærm er, at den er 40 procent transparent. Når man kan kigge igennem den, virker den ikke som en mur i sengens fodende. Snarere som et vindue, hvor man kan se tv-billedet på glasset.

LG har netop vist de første prototyper af det nye soveværelses-tv, og i hvert fald på billederne ser ideen ganske overbevisende ud.

Der er tale om en 55 tommers OLED skærm, som også vil komme i andre størrelser. 55 tommer kan jo ikke fylde den fulde bredde af en dobbeltseng.

Skærmen er forsynet med højttalere i rammen og LG’s ”Sound Solution” teknologi. De skal sikre, at lyden fra film og tv er lige så god som billedet i sengens fodende.

Man får en noget tykkere sende-ende end normalt. Til gengæld gemmer der sig en OLED skærm i den. (Foto: LG)

Om den så også er tilpasset, at soveværelset typisk er fyldt med bløde ting, der dæmper tone-spredningen, må en praktisk afprøvning vise på et senere tidspunkt.

LG lover, at vi vil få den gennemsigtige skærm at se mange steder i fremtiden. Ikke kun i soveværelset. Displayet vejer nemlig ikke særlig meget og kan derfor flyttes let rundt i huset til de rum, hvor der er behov for det.

LG tror også på et stort marked for det transparente OLED tv i butikker, indkøbs-centre, togstationer, lufthavne, konference-centre eller måske endda inden i passagerfly og toge.

Her skal det monteres langs væggene, så rejsende både kan se tv, film og informationen – og kigge igennem skærmen og ud på verden udendørs via vinduerne bag LG displayet….

(Animation: LG)

LG forestiller sig, at de nye gennemsigtige OLED skærme også kan bruges i f.eks. tog eller passagerfly. (Foto: LG)

 

https://www.lg.com/dk

https://thegadgetflow.com/portfolio/lg-display-transparent-oled-tv-concept/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol over remoten