Netflix kun med lyd

Konsol med kylling i

(Foto: KFC)

Computer-spillere kan vel også blive sultne. Men står de midt i et spændende game, vil de nødigt forlade skærmen. Så må de nøjes med de snacks og den dåse cola eller energi-drik, der står på bordet i tæt rækkevidde.

Fast food giganten Kentucky Fried Chicken (KFC) har heldigvis en små-genial løsning: En kombineret spillekonsol og kyllinge-lår-varmer.

Nej. Det er ikke en joke.

KFConsole eksisterer, og den skal snart komme til salg. Prisen er endnu ikke offentliggjort. Heller ikke, om den kulinariske gamer-pc lander i Danmark. Herhjemme er KFC kæden jo langt fra så udbredt som f.eks. McDonald’s eller Burger King.

Her kan man lægge sin mad til opvarmning i computeren. (Foto: KFC)

KFC har flere gange overrasket med smarte tech-opfindelser: Jeg har f.eks. skrevet om en KFC telefon, en DJ pult bygget af en KFC æske, en KFC drone eller et mobil-dødt telt, hvor man kan nyde sine KFC kyllinger uden at blive forstyrret af opkald og notifikationer.

KFConsole ser ud til at være en seriøs spille-pc i et design, der minder om en moderne brændeovn i miniformat.

Indendørs sidder en Intel NUC9 computer, der er placeret i et chassis fra Cooler Master. Processoren er en niende generation Core i9, og man har to 1TB Barracuda SSD diske fra Seagate at sprede sine data på.

Det separate grafikkort fra Asus fås i flere vægtklasser og kan udskiftes, mens kyllinge-computeren kører. ”Hot Swap” kaldes den slags.

Grafikkortet kan vise pc-spil i 4K kvalitet med 240 billeder i sekundet (fps) og 240 Hz output. Det er seriøse data, og KFConsole kan både arbejde med ray tracing” grafik og virtuel reality (VR).

Den anden halvdel af KFConsole har med maden at gøre. Indeni det tønde-formede kabinet er nemlig også placeret et ”chicken chamber.”

Det bruges til at holde stegte kyllinger (eller andre former for mad) varme som i professionel ovn. Varmen kan finjusteres fra en pc-app, og ovnen har varm-luft cirkulation, så kyllinge-lårene holder sig sprøde.

Hvad er det så, man skal sige? Well – verdens første madcomputer er født. Velbekomme….

(Foto: KFC)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix kun med lyd