Minecraft flytter ind i den virkelige verden

Nyt kabel har personlighed

Kabler, som man trækker mellem sine elektroniske gadges, er der som regel ikke noget sjovt og sexy ved. Tværtimod skal ledningerne bare opfylde deres mission at flytte strøm eller data hurtigst muligt. Ligegyldigt, om de så ligner kedelig spaghetti.

OK – man kan da købe USB-ledninger i andre farver end bare gråt. Er man villig til at betale ekstra, fås de også med mere spændende overflader. Nærmest, som om de er syet ind i farveglade mønstre.

Det er da så nok det nærmeste, man kommer på sit eget personlige kabel. Medmindre altså, at man kaster sig forelsket over de nye Cable Pets, som den unge kinesiske designer Suki Lee har skabt.

Hans seneste påfund er en alt-i-én USB-adapter, der ligner en lille venlig blæksprutte. Komplet med et smilende ansigt og små ører – som blæksprutter vist nok ikke har i virkelighedens verden. Ledninger fungerer som kæledyrets arme og ben.

Ideen er simpel, men vellykket. Samtidig er Cable Pets også meget praktiske. Ikke kun kan de forbinde f.eks. mobiltelefoner med hinanden, selvom de har forskellige stik-forbindelse. Spruttens krop indeholder også et powerbank batteri, der kan levere ekstra strøm på farten.

Desværre fortæller Suki Lee ikke noget om, hvorvidt hans sjove kabel-fordeler allerede er eller skal i storproduktion. Den burde da være oplagt, og ude i Kina findes tonsvis af elektronik fabrikker, der kunne påtage sig opgaven….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minecraft flytter ind i den virkelige verden