Nu har Nokia også tv

Tag videoer med dit Apple ur

(Foto: Wristcam)

Dit Apple Watch kan spille musik, foretage opkald, vise sms, tjekke dit helbred og vise rundt ved hjælp af GPS.

Men der er garanteret én ting, som mange savner ved deres smarte Apple ur: Nemlig at det kan tage billeder og video.

Det kunne jo være cool at deltage i et video møde med kameraet direkte på ens håndled. Tage selfies af en selv med den nye frisure uden at skulle have iPhonen frem. Eller optage video af ens omgivelser, som om man var en spion i en 007 film.

Det nye Apple-godkendte Wristcam gør det muligt. Det er et armbånd med to kameraer integreret, som har fået det officielle ”Made for Apple Watch” stempel. Det nærmeste, man kan få på et stykke tilbehør, som Apple ikke selv har udviklet.

(Foto: Wristcam)

Wristcam er ikke ligefrem en elegant urrem. Kvaliteterne ligger i, hvad armbåndet kan andet end at holde uret fast på håndleddet.

På den indre side er anbragt et 2 megapixel kamera til selfies, mens man på den anden side af armen har et 8 megapixel objektiv. Det er i stand til at skyde videoer i Full HD med 1.080 punkter og fotos i en 4K-lignende kvalitet.

Kameraerne deles om en hukommelse på 8 GB og et eget batteri i urremmen, som skal kunne holde til en dags optagelser på en opladning. U

Urremmen skal være vandtæt ned til en meters dybde i maksimalt en halv time, så man skal nok ikke tage den med ud at bade og slet ikke dykke. Men på den anden side – det bryder selve Apple Watch sig heller ikke om.

Nu kan du tage ret diskrete fotos og videoer fra f.eks. fester og receptioner. (Foto: Wristcam)

Wristcam kan integrereres med den Messages app, der ligger i Apple uret. På den måde kan man hurtigt sende fotos og små videoer – ja selv korte ”live” optagelser – ud til verden.

Det kræver dog, at ens Apple Watch enten har en aktiv 4G radio eller en Wi-Fi forbindelse. Alternativt må man lagre sine billeder på uret eller sende dem via en Bluetooth omvej til en iPhone, inden de går videre.

Wristcam blev vist første gang som prototype for fire år siden. Dengang var produktet noget mere klodset. I dag vejer det færdige resultat kun 23 gram.

Wristcams udviklere ser deres nyhed som en slags urenes svar på GoPro kameraerne. Den kan bruges til sport, cykelture, skiløb, sejlture og fester.

Helt diskret er Wristcam dog ikke. LED-lys blinker nemlig, når kameraet kører. Smart i dagligdagen, men ikke når man vil lege spion og detektiv.

Urremmen fås i to bredder, der passer til henholdsvis Apple Watches på 38/40 mm og 42/44 mm. Man har desuden fem farver at vælge imellem – sort, hvid, grå, rosa og grøn.

Wristcam Camera Watch Band for Apple Watch dukker desværre først op I handelen til marts næste år. Man kan dog allerede nu forudbestille et eksemplar formedelst 299 US dollars eller ca. 1.850 kroner.

Det gør et allerede ret dyrt smartwatch endnu dyrere, men altså også meget mere brugbart….

(Foto: Wristcam)

(Foto: Wristcam)

Selvom Wristcam ser ret klodset ud, vejer armbåndet kun 23 gram. (Foto: Wristcam)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu har Nokia også tv