Hvor farlig er fredag den 13?

Disse hørebøffer er til Xbox X

(Foto: Razer)

Microsoft praler med, at man aldrig nogensinde før har solgt så mange spillekonsoller som i de seneste dage, efter at Xbox X og S kom til salg i butikkerne.

Microsoft glemmer at fortælle, hvor mange konsoller der er tale om. Uden tvivl er det et stort antall Lige indtil Sony følger efter med sin nye PlayStation 5 i næste uge.

Microsoft har eget ekstra udstyr, som man kan købe til sin nye spillekonsol. Men selvfølgelig står også tilbehørs-branchen klar med produkter.

Det gælder f.eks. Razers Kaira Pro Xbox Cloud Gaming Headset. Et forfærdeligt langt navn at huske.

(Foto: Razer)

Måske det er nemmere at erindre, at hovedtelefonerne er udstyret med Razers TriForce drivere – mini-højttalere. De er på hele 50 mm i diameter, hvor 40 er det normale. Desuden er de forsynet med stærke Neodymium magnet. Det lyder jo næsten som en stor og seriøs højttalerboks.

Da der er tale et headset, har Razer nyheden også to mikrofoner indbygget. Den ene er en HyperClear Supercardioid mike, mens den anden er en mere almindelig type, der også kendes fra gode smartphones.

De spil-fokuserede hovedtelefoner kommer med både Xbox Wireless og Bluetooth 5.0. Det betyder, at de også kan bruges til andre ting end kun Microsofts spillekonsol – f.eks. pc, Android og tablets.

Hvis bevægelserne foran computerspillet bliver for vilde, kan man koble mikrofonen på en holder foran munden fra – den hedder en ”boomer” med en fejltagelse. Så tager headsættets andre integrerede mikrofoner automatisk over.

Razers nye headsæt kan også bruges til andet end Microsofts Xbox X og S. (Foto: Razer)

Hovedtelefonerne er polstret med blødt memory skum, der kan ånde. Godt for at undgå, at hørepuderne bliver gennemblødt af sved.

Stellet er lavet af solidt rustfrit stål, og via en app kan man indstille lyden i fire forskellige equalizer trin

Spilletiden er 20 timer på en batteri opladning, når det indbyggede lysshow er slukket. Har man det tændt, forkortes driftstiden til 15 timer-

Det nye Razer Kaira Pro Xbox and Cloud Gaming Headset koster fra 170 euro i den avancerede Pro version. Det svarer til ca. 1.250 kroner…..

(Foto: Razer)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor farlig er fredag den 13?