Nokias 5G mobil er landet

Her bliver tv til kunstværk

(Foto: LG)

Det er en kendsgerning, at LG bygger nogle af de bedste OLED-skærme i verden. Det ses alene af, at Bang & Olufsen bruger de sydkoreanske displays i sine kostbare luksus-tv.

Med det nye Signature ZX 8K Gallery tv beviser LG, at firmaet også selv kan lege med i den dyre elite-klasse.

Det nye tv er ikke kun ekstremt elegant at se på. Den integrerede 8K teknologi sikrer samtidig, at skærmen er fremtidssikret mange år frem i tiden.

LG forsøger at forvandle en kedelig tv-skærm til et kunstværk med den nye Gallery model, der fås i størrelserne 77 og 88 tommer. Designet er nærmest rammeløst, og der er ingen hulrum mellem tv og væg.

LG tv’et indeholder naturligvis det nyeste nye i kunstig intelligens, således at man kan søge ved hjælp af sin stemme og lade skærmen tilpasse sin lysstyrke og kontrast præcist til det rum, den placeres i.

Signature tv’et kan arbejde med alle de populære streaming kanaler som Netflix, Disney+, Apple TV, HBO, Amazon Prime osv.

Desuden er skærmen med sin HDMI 2.1 forbindelse forberedt på de nye spille-konsoller i superklasse, der kommer fra Microsoft og Sony til november.

Den “lille” 77 tommers model af LG’s nye super-tv skal koste 150.000 kroner….

(Foto: LG)

(Foto: LG)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nokias 5G mobil er landet