25 år med fornem lyd

Motorola er til lave priser

(moto g9 plus foto: Motorola)

Motorola fortsætter med at sende den ene nye smartphone model på det danske marked efter den anden.

Ud over Samsung må Motorola efterhånden have det største udvalg, og mange af telefonerne er svære at skelne fra hinanden i pris og features.

Det gælder også for de to nye moto g9 plus og moto e7 plus. Begge placerer sig dog i kategorien af smartphones til den lille tegnebog.

For en telefon til 2.400 kroner er det imponerende, at moto g9 plus kommer med hele fire kameraer på ryggen:

moto g9 plus er en stor telefon med fire kameraer til kun 2.399 kroner. (Foto: Motorola)

 

Hoved-objektivet er sågar på 64 megapixel (MP), mens de tre andre er et super-vidvinkel på 8 MP, en makro til næroptagelser på 2 MP og en dybde-sensor på 2 MP. Dertil kommer en selfie-skyder på 16 megapixel.

Motoren er en mellemklasse Snapdragon 730 med otte kerner. Den assisteres af 4 GB RAM og 128 GB lager.

Motorola nyheden kan ikke køre 5G, men ok – så langt ned i pris er 5G ikke kommet endnu. 99,9 procent af de danske kunder kan også sagtens nøjes med 4G.

Skærmen er på hele 6,8 tommer og af LCD typen. Den grafiske opløsning er Full HD+ og 2,400 gange 1.080 punkter. Også helt ok til prisen.

moto g9 plus er en stor telefon. Den måler 170 gange 78 gange 9,7 mm og vejer 223 gram. Batteriet er stort med sine 5.000 mAh. Det skal have kræfter nok til 19 timers video, 147 timers musik eller internet surfing i 14 timer.

Så meget telefon kan man få for 1.200 kroner. (Foto: Motorola)

Batteriet kan tilmed lades op hurtigt via en 30 watt ladeblok. 12 timers strøm kan hentes med kun 10 minutters opladning.

Kun halvt så dyr er den nye Motorola moto e7 plus. For 1.199 kroner får man bl.a. en 6,5 tommers LCD-skærm i HD+ kvalitet (1.600 gange 720 punkter) og to kameraer. Det ene er op 48 megapixel – det andet til dybde-måling på 2 MP.

Det lyder ikke imponerende. Motoren er også lidt svagbrystet – en Snapdragon 460 – men tænk lige på prisen.  moto e7 plus lyder som en oplagt begynder mobil til børnene eller som en ekstra smartphone til voksne.

Igen er batteriet kæmpestort for prisklassen. 5.000 mAh og 10 watt hurtig-opladning skulle uden problemer give to døgns spilletid. Styresystem er Android 10, og som en kuriøsitet har moto e7 plus en indbygget FM-radio. Det ser man sjældent nu om dage.

Både Motorola moto e7 plus og moto g9 plus er i danske butikker fra i dag….

moto e7 plus har et enkelt 48 megapixel kamera og en dybde-sensor. (Foto: Motorola)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 år med fornem lyd