Messenger får et nyt ansigt

Moto Z2 Force er på vej

Der var en lang periode, hvor Motorolas smartphones levede en noget kummerlig tilværelse på det danske marked.

Telefonerne var svære at få fat i, og Motorola gjorde ikke meget for at fortælle publikum, hvor man kunne købe mobilerne, der er blandt de mest solgte i USA. Ovre på den anden side af Atlanten siges navnet Motorola i samme åndedrag som iPhone eller Samsung Galaxy.

Motorola har i et par år været ejet af den kinesiske it-gigant Lenovo, der omsider har besluttet, at ”Moto” telefonerne også skal markedsføres seriøst i Danmark.

På dette foto fra Android Authority ser man tydeligt, at Motorola Z2 Force får et dobbelt kamera. Desværre rager det noget ud fra mobilens bagside.

Det betyder formentlig, at vi snart får Motorolas nye toptelefon Moto Z2 Force at se. En mobil, der skal konkurrere direkte med f.eks. Galaxy S8, LG G6, iPhone 7 Plus eller Huawei Mate 9.

Ikke voldsomt mange informationer om Moto Z2 Force er sluppet ud, men det skulle være så ganske vist, at telefonen udstyres med den nyeste Snapdragon 835 super processor, og at skærmen bliver på 5,5 tommer. Enten med Full HD eller den bedre Quad HD kvalitet.

Det nye Motorola flagskib følger moden med et dobbelt kamera på ryggen. Batteri bliver på omkring 3.300 mAh, og som standard kommer Z2 Force med 4 GB RAM og 64 eller 128 GB lager.

Moto Z2 Play ligner sin storesøster til forveksling, men har lidt svagere specifikationer.

Moto Z2 Force kommer i øvrigt ikke til at stå alene. Lenovo vil nemlig også præsentere en ny Moto Z2 Play model, der ligner meget i design, men hvis specifikationer er lidt svagere end Force modellens.

Z2 Play skal således rumme en Snapdragon 626 processor med 4 GB RAM og 64 GB lager. Skærmen har samme størrelse, mens kameraet kun bliver en version med et enkelt objektiv.

Lanceringsdatoerne er ikke offentlig endnu, men mon ikke det bliver her i juni, juli eller august. I hvert før, før Apple ruller sine nye iPhone 8 og iPhone 7S ud til september….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Messenger får et nyt ansigt