Egtvedpigen nu som avatar

Ny Motorola er meget rød

(Foto: Motorola)

Det er sjældent, at smartphones vækker opsigt på grund af deres udseende. Det helt store udvalg i farver har man heller ikke på Android telefoner, selvom nogle mærker da er begyndt at røre på sig med modeller i grønt og blåt.

Motorola scorer papegøjen med sin moto Edge 30 Fusion, der nu kommer i en særlig rød kulør, som man næsten kan blive julehumør af.

Desværre kan man dog først købe den farveglade Motorola engang efter nytår. Den ville da ellers have været oplagt som gave under juletræet – og ikke kun på grund af dens outfit.

Den særlige farve kaldes Viva Magenta og er årets kulør hos Pantone. Sidstnævnte er en amerikansk virksomhed, der fastlægger farvestandarder for hele verden og bl.a. er meget brugt i reklame-industrien og på trykkerier.

Ifølge Pantone skal den nye Viva Magenta farve blande indtryk fra den virtuelle og den fysiske verden. Den har rødt som basis, men indeholder også kølige blå undertoner.

(Foto: Motorola)

Viva Magenta skal symbolisere, hvordan den moderne forbruger benytter elektronik til at styrke deres personlighed og udvikle deres egne multi-facetterede udtryksform.

Så er det jo oplagt at bruge en smartphone, som (næsten) alle danskere har i lommen eller tasken. I den forbindelse har Pantone valgt Motorola og dermed også Lenovo som samarbejdspartner. Motorola ejes af den kinesiske pc-gigant Lenovo.

Selve Motorola Edge 30 Fusion modellen blev lanceret i begyndelsen i september:

Det er en telefon i den øvre mellemklasse med en Qualcomm Snapdragon 888+ processor og et AMOLED display på 6,55 tommer og billeder i Full HD+ kvalitet.

Skærmen er superhurtig med 144 Hz billed-opdatering. Det er ellers kun noget, man ser i deciderede gamer-telefoner – ikke i allround modeller som Edge 30 Fusion.

Sådan ser Motorola Edge 30 Fusion ud i mere “civile” klæder, Den almindelige Fusion er noget billigere end Viva Magenta udgaven, men har så ikke et sæt trådløse øretelefoner med i prisen. (Foto: Motorola)

Nyheden har tre kameraer på ryggen med et 50 megapixel hoved-objektiv, en ultra vidvinkel på 13 MP og en dybde-sensor på 2 MP. På forsiden finder man en selfie-skyder på 32 MP.

Batteriet I Edge 30 Fusion er ikke imponerende stort med sine 4.400 mAh kapacitet. Til gengæld kan det lades ganske hurtigt op med 68 watt via kabel.

Motorola i Danmark vil ikke oplyse, hvad den røde særudgave af Edge 30 Fusion skal koste, men dét kan Leif Shows så hjælpe med. Prisen i Europa bliver 800 euro eller ca. 6.000 kroner.

Med i prisen får man et sæt trådløse Moto Buds 600 øretelefoner med aktiv støj reduktion (ANC). Lidt mærkeligt kommer øretelefonerne ikke i samme Viva Magenta farve som telefonen. De fremtræder i stedet i vinrødt….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egtvedpigen nu som avatar