Fitness ur finder den mest afslappende hobby

Masken gør som din mund

(Foto: JabberMask)

Nu, hvor vi alle skal bære maske i f.eks. tog og busser, ligner Danmark næsten Kina som for 40 år siden.

Vi elsker (ikke) uniformer, men går næsten alle med de samme lyseblå mundbind til éngangs-brug.

I udlandet ser man mange flere kreative løsninger på ansigts-masker:

Nogle har jeg vist her på Leifshows som f.eks. mundbind med integreret blæser og Hepa-filter, så 99,7 procent af alle virus, bakterier og pollen bliver filtreret fra.

Den seneste nye er JabberMask, der ved hjælp af LED-lamper på ydersiden fortæller, hvad munden gør inde bagved.

(Foto: JabberMask

Smiler maskebæreren, vil der blive vist et stort væg-til-væg grin på masken. Taler han eller hun, viser masken en mund, der bevæger sig.

Desuden kan man via en medfølgende app på mobilen vælge en stribe forskellige emojis, der så vil blive vist på maskens display.

Er man f.eks. sur, kan symbolet måske skræmme folk fra at tale til maske-bæreren. Eller man kan vise en hold kæft emoji for at få ro omkring en.

JabberMask er stemme-aktiveret og udviklet af spildesignerne Tyler Glaiel. Han ville gerne lave et mundbind, der også kan kommunikere:

Hvis man ikke gider eller kan sige noget, kan man f.eks. lyse den nedre del af ansigtet op med et lysende hjerte, et OK eller et No.

Den mest avancerede del af JabberMask er dog, når LED-lamperne bevæger sig i takt med, hvad brugeren siger. Det lyder skægt.

Selve den filtrerende del af JabberMask er lavet af bomuld. Den kan klikkes fra display og stel, så den kan blive vasket og genbrugt.

JabberMask nøjes heller ikke med at sidde fast i ørerne. Holderne sidder hele vejen rundt om hovedet, og batterierne er placeret i en lomme i nakken.

JabberMask findes i tre varianter – alt efter, hvor meget man ønsker at kommunikere med omverdenen:

Tyler Glaiel søger i øjeblikket finansiering til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille en JabberMask til favørpris. Lite udgaven koster 180 kroner,  Deluxe versionen 310 kr. og Pro varianten 430 kroner.

Hvis alt går efter planen, vil JabberMask blive leveret i maj næste år. Til den tid håber de fleste af os nok, at maske-pligten for længst er overstået. Men hvem ved – lige nu stiger smittetallene….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness ur finder den mest afslappende hobby