De sælger bare allermest

JBL bliver bæredygtig

I gamle dage, da højttalere var bygget i træ og membranerne i pap, var der ingen, som diskuterede, hvorvidt produkterne var grønne eller bæredygtige. Det var de vel langt hen ad vejen, selvom andre dele af dem – som f.eks. ledninger var lavet af plastik.

I dag skal alle produkter helst have et grønt stempel, og bæredygtighed er et godt argument at markedsføre sig med. Det gælder også højttalere, hvor de trådløse og bærbare af slagsen som regel er fremstillet af plastik eller andre typer kunststof.

Den amerikanske højttaler-gigant JBLer først på markedet til at præsentere en bæredygtig højttaler. Det er en særlig variant af den populære Flip, der i Eco udgaven har et kabinet af 90 procent genanvendt plastik. Desuden er emballagen, som højttaleren kommer i, helt bio-nedbrydelig.

(Foto: JBL)

Jeg skal ikke kunne sige, om det grønne fremskridt også har fået JBL Flip 5 Eco til at lyde mere naturlig. Det må komme an på en prøve. Men for at understrege det bæredygtige, leverer JBL den bærbare nyhed i farverne Forest Green og Ocean Blue.

Specifikationerne er de samme som på den originale Flip 5. Det vil sige, at højttaleren er vandtæt, har 12 timers batteri levetid og er udstyret med en særlig PartyBoost feature.

JBL oplyser, at Flip 5 Eco kun bliver produceret i et begrænset antal. På det danske marked koster den bæredygtige højttaler 999 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: JBL)

(Foto: JBL)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sælger bare allermest