Kun Big Bang i navn og pris

Lad din telefon op med vand

”Lykke kan man finde selv i de mørkeste tider, hvis blot en husker at tænde lyset.” Han har ret – ham professor Albus Dumbledore fra Harry Potterne bøgerne og filmene.

Vi har svært ved at leve uden strøm, der er forudsætningen for, at de fleste mennesker kan få lys. Måske bortset fra de nordboere, som oplever midnatssol. Til gengæld er der bælgmørkt hos dem hele dagen på andre tider af året.

HydraCell er en ny måde at skabe elektricitet på. Den kommer ikke fra en stikkontakt, men et batteri der drives af saltvand. Praktisk for alle, der har deres mobiltelefon eller en lille lampe med ud i naturen.

Cube batteriet kører på vand med salt i. (Foto: Hydra Light

HydraCells opfinder – Hydra Light International i Australien – udnytter brændstof-celler til at skabe strøm til et batteri. Det skal bare have vand for at fungere og er derfor 100 procent miljørigtig og grøn. Affaldet fra batteriet er fuldt nedbrydeligt og er ikke med til at fylde lossepladser op.

Fabrikanten hævder sågar, at HydraCell er mere pålidelig og effektiv end traditionelle powerbanks på basis af f.eks. Li-ion. De er fyldt med giftige væsker og kan sjældent levere strøm til mellem seks og otte smartphones eller 100 timers lys i en lampe fra et batteri på kun 440 gram….

(Indledningsfoto til artiklen: Hydra Light)

(Foto: Hydra Light

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun Big Bang i navn og pris