Orii er et headsæt på fingeren

Lenovo opfinder nyt gadekryds

I de seneste par år har vi set flere eksempler på digitale skærme, der kunne bues eller sågar foldes i flere dele. Samsung har været fremme med prototyper på de meget fleksible displays, LG også og det samme med kinesiske Lenovo.

Lenovo er nu ude med Folio, der bedst kan beskrives som en tablet, man kan folde sammen til en stor smartphone.

Folio har et meget tyndt hængsel i midten, som man næsten ikke kan se, når apparatet fungerer som en Android tablet med en 7,8 tommer skærm. Når man folder den på midten, får man en smartphone med to skærme foran bag – den største på 5,5 tommer.

Lenovo har formålet at modificere Android, så ikoner til apps og andre funktioner automatisk fordeler sig til de rigtige steder, når displayet bliver foldet sammen eller det modsatte.

Når man bruger Folio som smartphone og tager fotos, vil det display, der peger mod motivet, automatisk vise den valgte beskæring. Smart, for så kan ”billed-ofret” se sig selv som i et spejl, komme med forslag til ændringer i lys, opstilling osv.

Desværre har Lenovo ikke nævnt noget om, hvornår Folio kommer i handelen og til hvilken pris. Indtil da må vi nøjes med denne video, som netop er dukket op….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orii er et headsæt på fingeren