Alle kan bestille et cyber-angreb på nettet

Ny smartphone fylder kun det halve

Samsung har længe rumsteret med en smartphone, der kan foldes, så den fylder meget lidt. Præcist som de populære klap-sammen-mobiler, som var meget udbredte i årene, før Apple lancerede begrebet smartphones.

Samsung sælger foldbare smartphones i Kina og på sit hjemmemarked i Sydkorea, men det skal først være i 2018, at de skal rulles ud på globalt plan. Muligvis bliver det i form af en avanceret Galaxy Note 9 model.

Nu ser det imidlertid ud til, at Samsung bliver overhalet af kinesiske ZTE. Firmaets Axon M telefon får premiere i New York den 17. oktober og skal koste 650 USD (ca. 4.200 kroner).

ZTE er en af de store kinesiske mobil-fabrikanter, hvis produkter er knap så velkendte på vores breddegrader. Det kan dog hurtigt ændre sig, hvis den nye folde-smartphone kommer til salg i Danmark – og den bliver ordentligt markedsført af teleselskaber og de store elektronik supermarkeder.

Den første store smartphone, der kan foldes, præsenteres i oktober af ZTE, (Fotos: Android Authority)

Hvis informationerne fra Android Authority holder stik, vil den nye ZTE få en skærm på 6,8 tommer og næsten Quad HD grafik på 2.160 gange 1.920 punkter, når den er foldet ud. Når Axon M foldes sammen, står man med to separate displays – hver med Full HD kvalitet.

ZTE vil også indføre en ny og spændende form for multitasking i sin nye ”clam shell” – det er det amerikanske udtryk for folde-telefon. I udklappet tilstand kan det store display således deles op i to, hvor hver halvdel kører sin egen app. Sammenfoldet er kun den ene halvdel synlig og tændt.

Det skal være lykkes for ZTE’s designere at holde den sammenfoldede telefons tykkelse nede på under 10 mm. Imponerende, når man tænker på, at de fleste ”almindelige” smartphones er 7-8 mm tynde.

ZTE Axon M skal som standard indeholde en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM og 32 GB lager. På ”ryggen” er anbragt et kamera på 20 megapixel, mens selfie skyderen på 8 MP kun kan bruges, når telefonen er klappet op….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle kan bestille et cyber-angreb på nettet