Smart 3-i-1 er til at folde

Her er den bedste til at levere internet

I disse Corona-tider opdager mange danskere, at der kan være stor forskel på, hvilket teleselskab man bruger til at levere sine internet-services. Det er ikke kun prisen, der er store forskelle på. Det er der også i hastighed, stabilitet, kundeservice, image osv.

Derfor er ejere og ledelse i Waoo nok ekstra lykkelige for, at deres selskab for niende år i træk er blevet valgt til at være Danmarks bedste leverandør af internet og bredbånd,

Kåringen er foretaget af det uafhængige konsulenthus Loyalty Group, der hvert år interviewer 4.737 danske internet brugere om deres erfaring med internet udbyderes kvalitet, rådgivning og produkter.

De indgår i konsulenthusets Brancheindex Internet. Den udbyder, der har flest loyale kunder, som vil anbefale leverandøren videre til andre, kåres til sidst som landets bedste.

Her er sammenligningen af seks store internet udbydere i Danmark. (Infografik: Loyalty Group / Waoo)

 

Årets målinger, der blev gennemført i marts, omfattede seks førende teleselskaber: Hiper, Stofa, Telenor, Telia, YouSee og Waoo.

Loyalty Group har foretaget denne måling ni år i træk, og hver eneste gang er Waoo kommet ud som vinder. Waoo ejes af en række af landets største lokale fibernet-selskaber. De kan tilbyde kunderne både internet, tv, streaming og telefoni.

Her i 2020 har Waoo kunnet levere fiber-bredbånd til danskerne i 10 år. Selskabet 400.000 fiber-kunder, hvilket er 14 procent flere end for et år siden. I januar, februar og marts er antallet af bredbånds-kunder vokset med 50 procent sammenlignet med første kvartal i 2019. Nye tv-kunder er tredoblet i samme periode….

(Indledningsfoto til artiklen: Jan Vasek / Pixabay)

(Foto: Waoo)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart 3-i-1 er til at folde