13 lande er uden COVID-19

Smart 3-i-1 er til at folde

Foldetelefoner skal være højeste mode i mobilverdenen. I hvert fald ifølge telefon-fabrikanternes marketingfolk, selvom det store publikum endnu ikke har bidt på. Klap-mobilerne fra Samsung, Motorola og Huawei har hidtil været alt for dyre.

Det betyder selvfølgelig ikke, at tilbehørs-industrien skal holde sig væk fra folde-moden. Måske den kan finde på nye gadges i det særlige design, som både er praktiske og mere fornuftige i pris end selve telefonerne.

FoldUp er sådan en folde-dims, der på samme tid er en powerbank, en trådløs oplader og indeholder et sæt trådløse øretelefoner. Tre ting i ét hug, som de fleste mobiltelefon ejere har brug for. Tilmed er FoldUp så lille, at nyheden kan placeres i alle lommer og håndtaske.

Her kan man se, hvor lille en sammenklappet FoldUp er. (Foto: FoldUp)

Powerbank delen af FoldUp rummer et ekstra batteri på 5.000 mAh. Det er rigeligt til at fylde de fleste smartphones op fra 0 til 100 procent. Opladningen kan enten foregå via USB-C kabel eller trådløst. Overførslen af energi foregår så med 10 watt.

FoldUp designerne er helt klar mobilbrugere selv, for de har tænkt sig godt om. Således er FoldUp æsken udført med en nano-klæbende overflade, så man kan sætte powerbanken fast på ryggen af telefonen, når opladningen skal foregå.

FoldUp æsken kan samtidig fungere som stander til telefonen, når man har mobilen stående på højkant på et bord for at kunne se video, eller den bruges til video-konferencer med kolleger, kunder, venner eller familie i disse Corona-isolerede tider.

Endelig kan FoldUp lade to gadges op på samme tid. Det kan f.eks. være en telefon via USB-C kabel og så en smartwatch eller et sæt øretelefoner ad trådløs vej.

Og apropos trådløse øretelefoner. Sådan et sæt får man med i købet af FoldUp. Om de kan levere samme lydkvalitet som f.eks. mærkevare øretelefoner fra f.eks. Jabra, Apple, JBL, Samsung, Sennheiser, Huawei osv. skal jeg ikke kunne sige, men ideen med at integrere dem i batteri-enheden er god.

FoldUps trådløse øretelefoner kan spille i fire timer på en opladning. Derefter skal de lige sættes nogle minutter på powerbanken. Den kan i øvrigt holde øretelefonerne kørende i 160 timer, inden den selv skal en tur i stikkontakten.

Den smarte 3-i-1 powerbank er ikke større end, at den let kan forsvinde ned i en lomme, når den er foldet sammen. (Foto: FoldUp)

FoldUp søger i øjeblikket finansiering af en storproduktion ved hjælp af Crowd Funding via iværksætter portalen Kickstarter-

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar til en særpris af 348 Hong Kong dollar. Det er ca. 310 danske kroner. Levering vil efter planen ske i juni….

(Indledningsfoto: FoldUp)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 lande er uden COVID-19