LG folder på sin egen måde

Bedre mobil over Storebælt

Selvom Storebælt er et vidt åbent område uden mange forstyrrende ting i vejen, er der åbenbart en del mobiltelefon brugere, som har problemer med signalet, når de krydser broen mellem Øst- og Vest-danmark.

I hvert fald har landets næststørste teleselskab Telenor følt det nødvendigt at gøre en målrettet teknologisk indsats for at forbedre mobil-dækningen mellem Sjælland og Fyn.

Det ser efter klager fra tusindvis af kunder, der dagligt krydser Storebæltsbroen. De skal have oplevet niveau-forskellige i signalet og måske også deciderede udfald, når de kører over den knap syv kilometer lange bro.

Således kunne Telenor se, at en del telefoner undlod at koble sig på de nærmeste master på selve broen. I stedet forsøgte de at hænge sig på master længere inde på fastlandet. Større afstande kan reducere signalet, så kunderne ikke fik det optimale ud af den etablerede mobildækning.

Telenor har nu justeret mobilmasterne omkring Storebæltsbroen, hvilket allerede ser ud til at have virket, så kunderne er sikret en god mobildækning.

Telenor bruger et system til Net Promoter Scores (NPS), der løbende indsamler kundernes input Det kan derfor bruges til at undersøge forbrugernes tilfredshed med f.eks. mobilnettet.

(Indledningsfoto til artiklen: Uwe Dahlke / Pixabay) 

Telenor har forbedret sin mobildækning hen over Storebælt. (Foto: Dariusz Sankowski / Pixabay)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG folder på sin egen måde