Ikea og Sonos går sammen

Tag musikken med overalt

Jeg ved ikke, hvor mange bærbare Bluetooth højttalere, jeg efterhånden har præsenteret her på min Leifshows blog, men det er en del.

Derfor skal der noget til, før mine øjne åbner vidt op, når der kommer en ny trådløs højttaler. Er nyheden specielt smukt designet? Har den en bedre lyd end gennemsnittet? Eller opfylder den nogle behov, som de fleste konkurrenter ikke har opdaget?

I tilfældet DemerBox kan man i hvert fald svare ja til det sidstnævnte spørgsmål. Nyheden er en af verdens mest rå højttalere – og så kan den hente sin musik og lyd trådløst fra en smartphone.

DemerBox er vandtæt. Dens kabinet af Pelican kunststof sikrer, at højttaleren kan tabes fra flere meters højde og ned på beton uden at gå i stykker. Man kan lade den spille indendørs og udendørs under alle klimatiske forhold. Man kan sågar trække den efter bil, uden at den holder op med at larme.

Med andre ord kan man ikke slå DemerBox ihjel. Eller i hvert fald skal man være meget voldsom. En motorsav kan formentlig nok gøre det af med højttaleren, hvis man er træt af musikken.

Jeg skal til gengæld ikke kunne sige noget om lydkvaliteten. Det er næppe Hi-Fi eller Hi-Res med kryds og slange, men hvem tænker også på det, når man er på telttur, picnic, holder fest på stranden eller kravler rundt i bjerge ledsaget af rå rockmusik.

DemerBox er udstyret med to fuldtone højttalere i en basreflex konstruktion. Batteriet kan køre 50 timer på en optankning og har kræfter nok til at lade en smartphone op flere gange.

Og apropos smartphone: Når man åbner DemerBox, opdager man, at der er god plads til at gemme ting under selve højttaler enhederne. Det kan jo være papirer, tegnebog eller en mobiltelefon. Fin idé.

Fabrikanten bag DemerBox gør meget ud af at fortælle, at højttaleren fremstilles i USA – og langt hen ad vejen er håndbygget. Måske den også lyder bedst med amerikansk country rock. Det må komme an på en prøve.

Den trådløse højttaler, man ikke kan slå ihjel, koster 399 USD. Det svarer til godt 2.500 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikea og Sonos går sammen