Facebook vil udfordre Amazon Alexa

I Mexico er de altid på job

Der er sikkert nogle, som vil mene, at danskerne har alt for lange ferie og for mange fridage i løbet af året.

Jeg skal ikke vurdere, hvorvidt det er rimeligt eller ej, men denne nye analyse fra OECD viser imidlertid, at det er et faktum med danskernes relativt korte arbejdstid.

Ifølge analysen arbejder en gennemsnitlig dansker nemlig 50 pct. færre timer om året end f..eks. en mexicaner – og 350 timer færre end en amerikaner.

 

Mexicanerne har verdens længste arbejdstid – 2.246 timer eller seks timer om dagen – weekender medtaget. Danskernes timer er ikke vist i infografikken, men jeg kan fortælle, at den var 1.410 timer i 2016.

OECD fortæller også noget andet om de mexicanske arbejdere. De knokler 467 timer flere om året end deres naboer i USA – og til under en femtedel af den gennemsnitlige løn for en amerikaner.

Grækerne er på arbejde længere end nogen andre europæere, og i Sydkorea kan ansatte stadig ikke finde ud af at gå hjem på arbejde. Trods den koreanske regerings forsøg på at reducere antallet af arbejdstimer, er den stadig verdens næst-højeste….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook vil udfordre Amazon Alexa