Smart opvasker til singles

CES Show 2020 åbner i dag

I disse dage vil I se masser af historier fra Consumer Electronics Show (CES), der åbner i det amerikanske spille-mekka Las Vegas om nogle få timer.

CES er måske ikke den største elektronik-messe i verden, men den har udviklet sig til den vigtigste. Det skyldes, at den ikke kun viser de traditionelle nye gadgets og teknologier. CES er også blevet centrum for digitalt indhold og for bil-industrien.

Den viser fremtidens modeller frem med fokus på elmotorer, digital instrumentering, personlige assistenter og autonom kørsel, uden at bilisten skal holde sin opmærksomhed på vejbanen….

4.500 virksomheder udstiller deres ideer og teknologier på CES Show 2020. Kernen i udstillingen er World Trade Center i Las Vegas, men på grund af plads-mangel er hundreder af hotel-suiter og konference-sale også lejet ud til CES deltagere.

(Infografik: Statista.com)

Sidste år besøgte 175.000 gæster fra 160 lande udstillingen midt i Nevadas ørken. Kun IFA udstillingen i Berlin tiltrækker flere nysgerrige forbrugere.

På infografikken i denne artikel kan I se en oversigt over de seks vigtigste og største elektronik-udstillinger i år.

Leifshows er allerede i gang med at rapportere om de vigtigste nyheder i Las Vegas, Flere vil følge efter i de kommende dage….

(Indledningsfoto til artiklen: TCR / Media Days / CES)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart opvasker til singles