Terningen klaret på 1,2 sekunder

Her er verdens dyreste AirPods

Når man nu kan købe iPhones og andre mobiltelefoner, der er pakket ind i guld, juveler, skind og titanium, bør luksus-trenden vel også gå videre til de andre gadges omkring mobilen.

Det næste logiske træk var at tune Apples populære Airpod øretelefoner. De er normalt neutralt hvide, men kunne dog sagtens blive pyntet med en håndfuld diamanter og andre ædelsten. Så ville de hurtigt få status af at være et øresmykke mere end et par trådløse ørelarmere.

Den Los Angeles baserede designer Ian DeLucca har skabt et par AirPods, så de ikke bare er et par bling gadges. DeLuccas Object No. 1 Airpods er ganske enkelt verdens dyreste øretelefoner. 20.000 USD eller godt 136.000  kroner koster de for et sæt.

Luksus-udgaven af AirPods er forsynet med hele 1.000 små diamanter af første kvalitet. Den hvide plastik er desuden belagt med ægtrpod

hvidguld, og den sædvanlige bære-æske supples af en kombineret stander og oplader i marmor.

Ian DeLucca fremstiller kun 25 eksemplarer af sine eksklusive AirPods. De er del af designerens ”New Materialism” serie, der skal fokusere på grænse-området af kunst og kommercialisme.

Måske man burde streame Madonnas ”Material Girl” eller Marilyn Monroes “Diamonds are a girl’s best friend”, når man har sine No. 1 Airpods på….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terningen klaret på 1,2 sekunder