McAfee viser hacker-fri mobil

Hvad med en larmende ufo i poolen?

Jeg ved godt, at nogle læsere nu vil beskylde mig for ”bad timing”. For vejret udendørs er bestemt ikke til pool parties i bikini – snarere snebold kampe med forede luffer på.

Nu er jeg bare en generelt optimistisk sjæl, der regner med, at temperaturerne snart stiger – og vi får brug for sommer-relaterede gadges.

Wow-Sound er sådan en svend.

En flydende trådløs højttaler, der med sit ufo-design ser ud, som om Fox Mulder og Dana Sculley fra X-Files lige har været et smut forbi.

Ud over udseendet er det mest opsigtsvækkende ved Wow-Sound, at højttaleren kan spille over 50 timer på en batteri opladning.

Det vil sige en helt weekend uden stop og ved pæne lydtryk, for højttaleren kan sagtens overdøve diverse bombe-spring i samme svømmepøl.

Indeni den vandtætte ufo sidder nemlig fire to tommers fuldtone-enheder og en fire tommers bas til at levere bunden. Det hele drives en 50 watts digital forstærker.

Højttaleren kan flyde og tager ikke skade af at blive dykket. Den vil hele tiden vende tilbage til vandoverfladen og vende sig den rigtige vej.

Med sit design og stærke farve vil Wow-Sound næppe kunne overses i en swimming pool eller ved strandkanten.

Alligevel har Wow Water Sports indbygget en ring af LED-lamper, som kan blinke i takt med musikken. Så hører man ikke kun den svømmende musik om natten. Man ser den også.

Wow-Sound fylder ikke mere end 17,5 gange 19,5 centimeter og kan derfor nemt transporteres rundt i en plastik pose, en taske eller en rygsæk.

Den kan svømme både med og uden sombrero hatte skyggen, men fabrikanten anbefaler, at man har den monteret på. Det vil lade højttaleren ligge mere stabilt i vandet. Især, hvis der er en flok pjaskende og glade mennesker i samme pool.

Og så var jeg lige ved at glemme en lille detalje:

Wow-Sound er forsynet med en lille køl, der ikke kun holder højttaleren stabilt svømmende i vand. Kølen har præcist en størrelse, så den passer i en kop, et krus eller i kopholderen på en båd eller i en bil.

Den skægge højttaler kan i øjeblikket forudbestilles til en favørpris på 150 USD – ca. 1.050 kroner – med levering til juni. Senere vil nyheden koste 229 USD (ca. 1.600 kroner) i butikkerne….

https://www.indiegogo.com/projects/wow-sound-the-ultimate-outdoor-portable-speaker-bluetooth-audio?secret_perk_token=520d7d66#/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

McAfee viser hacker-fri mobil