Tor browser er nu klar til Android

Coolpad er en prisbombe

Hvis der er én ting, som man kan være sikker på i disse år, er det, at smartphones bliver dyrere for hver ny årgang, der præsenteres. Selv OnePlus, som eller slog sig op på at være en ”flagship killer” til lave priser, er blevet 1.000 kroner dyrere i den seneste 7 Pro udgave.

At det ikke nødvendigvis behøver at være sådan, beviser det kinesisk-amerikanske mobilmærke Coolpad. Det har lige sendt en stor og flot smartphone med ok specifikationer på det amerikanske marked til under 1.000 kroner. Helt præcist 129,99 US dollars.

Coolpad er et ikke særlig kendt mobilmærke, men det har eksisteret siden 1993 og gang på gang vakt opsigt med telefoner til meget lave priser. Enten under sit eget navn eller med LeMobile logoet på.

Periodevis har man også kunnet købe Coolpad mobiler i danske butikker og online shops, men lige nu ser de kinesisk producerede lavpris telefoner ikke til at være repræsenteret på vores breddegrader.

Det er ærgerligt, for den nye Coolpad Legacy beviser, at en habil mellemklasse smartphone ikke behøver at koste mere end en tusse. Dermed koster nyheden kun en tredjedel af de fleste rivaler på det danske marked.

Billig ser Coolpad Legacy bestemt ikke ud. Den har f.eks. en stor 6,4 tommers skærm i Full HD+ kvalitet, der har moderne og tynde rammer i siderne, I top og bund er de lidt brede, fordi Coolpad vil undgå den grimme ”notch” – indhakket i skærmen, der skæmmer bl.a. iPhone X telefoner.

Den nye Legacy kører med Qualcomms mellemklasse processor Snapdragon 450, der selvfølgelig ikke kan hamle op med topchippen Snapdragon 855. Men kig lige på prisen. Desuden har CoolPad sparet på de dyre hukommelses-chips. Som standard kommer mobilen kun med 3 GB RAM og 32 GB lager. For tre år siden ville de fleste være helt tilfredse med den bestykning.

På ryggen af Coolpad Legacy sidder en fingeraftryks-skanner og et dobbelt kamera med 16 og 5 megapixel sensorer. Selfie-skyderen på fronten leverer 13 MP. Til gengæld kommer mobilen med både det nyeste Android 9 Pie styresystem og et meget velvoksent batteri til prisen. 4.000 mAh med Quick Charge 3.0 hurtig-opladning….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tor browser er nu klar til Android