Verdens mest dyrebare iPod?

Her er landene med det rappeste web

Bestemt ikke alle hjørner af vores lille land har et internet, der er hurtigt nok til at streame Netflix og andre online tv services i en ordentlig kvalitet og uden hak i billederne.

Tele- og energi-selskabers konstante udrulning af fiberkabler har dog gjort, at flertallet af danskere har adgang til gode netforbindelser. Dertil kommer, at det mobile internet også dækker Danmark fint efterhånden.

Alt i alt er det med til at give Danmark en tredjeplads på verdensbasis. Kun Singapore og Sverige har et hurtigere internet til sine borgere, virksomheder og offentlige sektor.

Det viser den årlige “Broadband Speed League” rapport, som den engelske pris-sammenlignings-side cable.co.uk laver. Den vurderer, at danskerne i dag har en gennemsnits-hastighed på 43,99 Mbps på deres internet forbindelser.

Singapore ligger suverænt nummer ét med godt 60 Mbps, men som lille bystat har den geografiske fremfor store lande som Sverige og Norge – ja selv Danmark.

Indbyggerne i verdens største internet-land, USA, må kæmpe med hastigheder, der ligger langt lavere. USA kommer ind på en beskeden 20. plads i verden med 25,86 Mbps i gennemsnit….

Cable.co’s hitliste bygger på over 163 millioner hastigheds-tests udført i over 200 lande….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens mest dyrebare iPod?