Meizu og den minimale mobil

Paris Saint Germain er bare dyrest

Hvis man vil støtte sine idoler på de gode fodboldhold og se heltene ”live” til alle hjemmekampene, kan det hurtigt koste en formue at købe billetter.

Hvis de da overhovedet er til at få fat i. Europas store teams kan nemlig melde stort set udsolgt til alle deres kampe. Publikum køber desuden årskort frem for at betale prisen til hver enkelt kamp.

Europas dyreste fodboldklub at købe billet til er den franske mester Paris Saint Germain (PSG). Ifølge fodbold-organisationen UEFA ligger prisen på i gennemsnit 86,90 euro eller ca. 585 kroner.

Dermed er det mere end dobbelt så dyrt at gå til fodbold hos PSG som AS Roma i Italien, West Ham i London, Atletico Madrid i Spanien eller RB Leipzig i Tyskland, hvor den danske landsholds-spiller Yussuf Poulsen tjener sin løn.

De engelske Premier League klubber dominerer ellers den høje ende af prislisten. Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester United og Tottenham Hotspurs er alle blandt de 10 dyreste i Europa. Her koster en billet mindst 370 kroner (56 euro).

UEFA’s tal er fra 2017, så billetpriserne kan sagtens være højere i dag….

(Infografik: Statista.com)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meizu og den minimale mobil