Leica lancerer luxus hovedtelefoner

Vi er online 6,5 timer i døgnet

Har I tjek på, hvor meget tid I sidder hver dag med et socialt medie som f.eks. Facebook eller et besked-app som Snapchat tændt?

Hvis I tør tage tid på det og kommer til et resultat omkring de to timer i døgnet, er I slet ikke kugleskøre eller totalt afhængige. Lidt over to timer er det helt normale – altså gennemsnittet for internet brugere i 34 lande verden over.

De færreste har det sociale medie tændt hele tiden. De 130 minutter i døgnet opstår gennem masser af kig og tjek lagt sammen.

 

For fem år siden brugte vi knap halvanden time i døgnet på sociale medier, så vi besøger dem mere og mere hvert år.

Stigningen skyldes ikke, at vi f.eks. spilder mere tid på Facebook eller Linkedin end før. Årsagen er, at vi er medlem af flere sociale medier på samme tid og skal nå at besøge dem alle sammen.

I dag bruges 1/3 af vores daglige online tid på sociale medier og besked apps.

Ifølge analysefirmaet Global Web Index har den typiske internet bruger i dag konti hos syv forskellige sociale medier og besked apps. For fem år sid

Prøv at tælle hos dig selv:

Når du er på Facebook, bruger du formentlig også Messenger – det kan svært undgås. Sandsynligvis er du også medlem hos Linkedin.

Gør du meget i fotos og selfies, skal Instagram tælles med. Er du teenager, kommer Snapchat oveni. Og hører du til eliten i Dannevang, bruger du naturligvis Twitter. Glemte jeg Google+, som ikke mange bruger længere – eller WhatsApp som alternativ til Snapchat.

Ups – så er vi allerede på otte.

De sociale medier er også forklaringen på, at vi tilbringer meget mere tid online via vores pc, smartphone, laptop og tablet.

Ved udgangen af sidste år var det 6,5 timer i døgnet. Altså næsten en hel arbejdsdag. For fem år siden var det en time mindre, oplyser Global Web Index.

Tankevækkende – ikke sandt….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leica lancerer luxus hovedtelefoner